Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Spevák Robbie Williams to vzdáva. Nikdy viac už nespraví TOTO!
Zdielať na

Spevák Robbie Williams to vzdáva. Nikdy viac už nespraví TOTO!

Archívna reportáž

Anglický spevák sa rozhodol, že už viac nebude bojovať s tým, čo je prirodzené. Vek nezastaví a tak sa 46-ročný Robbie Williams rozhodol pokročilé šediny už ďalej nemaskovať.

Robbie Williams si viac nebude farbiť svoje vlasy a ukáže svetu, ako ich poznačil zub času. Je známe, že v šoubiznise sú vlasy skutočne nemilosrdne namáhané. A to nielen u žien, ale aj u mužov. Ak si aj vlasy rovno nefarbia, tony laku a gélov tiež spravia svoje.

Spevák žije svoj život vo svetlách reflektorov už od svojich šestnástich rokov, keď bol členom super slávnej chlapčenskej skupiny Take That. Priznáva, že čas a životný štýl jeho korunu krásy poznačil. "Raz sa dostanete do určitého veku, keď si poviete, že si radšej prestanete farbiť šediny. Takže ja sa teraz radšej strihám," povedal Robbie. Rodák z mesta Stoke-on-Trent tiež prezradil, že farbenie vlasov sa neobišlo bez negatívnych následkov. "Farbil som si vlasy dosť veľakrát a teraz nemám toľko vlasov, ako som mával," objasnil.

Robbie Williams v časoch najväčšej slávy svojej sólo kariéry a jeho hit Millenium, písal sa rok 1999:

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal dvanásť sólových štúdiových albumov. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid, Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou v roku 2010 vydal album Progress, no po turné skupinu opäť opustil.

Súvisiace články

Najčítanejšie