Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina s milovaným chlapčekom v náručí! Bude veľká oslava!
Zdielať na

Jasmina s milovaným chlapčekom v náručí! Bude veľká oslava!

Archívna reportáž

Stať sa mamou je neopísateľný pocit. Kto ňou už je, vie, kto len bude, zistí. Je len jediná možnosť, ako sa tej nekonečnej láske aspoň trošku priblížiť. Jasmina mala to šťastie, že si túto skúsenosť overila ešte pred narodením Sanela.

Jasmina Vrbovská sa stala "druhou mamou", ako píše, presne pred rokom. Vtedy sa totiž jej staršej sestre Alexandre narodil chlapček Elias. Sestry majú úžasný vzťah, chlapček ho ešte umocnil.

Už teraz je jasné, že Elias, hoci zatiaľ nemá vlastného súrodenca, už jedného "brata" má. Je ním malý Sanel Vrbovský. Chlapcov delia len niečo vyše štyri mesiace, sú teda takmer ako dvojičky.

Niet pochýb, že Rytmus je podobne dobrý ujo, ako je otec:

Presne tak si to aj ich mamy predstavovali. Jasmina od prvého dňa, čo jej synovec prišiel na svet, básnila o láske, ktorú k chlapčekovi cíti. Inak to nie je ani na jeho prvé narodeniny. "Dnes je to presne rok čo si mi doprial byť tetou. Jedného dňa Ti vysvetlím, čo všetko si svojím príchodom vniesol do našich životov, ó áno, pripomeniem Ti aj ten zvuk, čo trhá uši, ktorý iba Ty vieš vydať, ale predovšetkým Ti poviem o tom zázraku, o tej láske, a o tom šťastí, ktoré si nám dal," pekne napísala svojmu synovcovi Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

TY TY TY! Moj milovaný , prvý ♥️ Dnes je to presne rok čo si mi doprial byť TETOU. Jedného dňa Ti vysvetlím čo všetko si svojim príchodom vniesol do našich životov , ó áno , pripomeniem Ti aj ten zvuk čo trhá uši ktorý iba Ty vieš vydať, ale predovšetkým Ti poviem o tom zázraku , o tej láske a o tom šťastí ktore si nám dal♥️ Elias, tetka Ti slubuje že bude vždy tu, som Tvojou druhou mamou, tá Tvoja prvá @alexandra.alagic to zvláda úplne dokonale a mimochodom aj to ako si z nej spravil ženu žien ti spomeniem, najlaskavejšiu, najmilujúcejšiu mamu na svete. Aj zato Ti vďačíme ♥️ Prajem Ti všetko . Úplne všetko najkrasnejšie čo Ti život môže venovať. Všetko ostatne Ti dáme my. Milujeme ťa Elias, krasne narodeniny.??? S láskou, Teta a Ujo

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Nezabudla ale pridať aj pochvalu svojej o 5 rokov staršej sestre Alexandre. "Elias, tetka Ti sľubuje, že bude vždy tu, som Tvojou druhou mamou, tá Tvoja prvá to zvláda úplne dokonale a mimochodom, aj to akú si z nej spravil ženu žien ti spomeniem, najláskavejšiu, najmilujúcejšiu mamu na svete," napísala Jasmina a nadšené komentáre na seba nenechali dlho čakať. Jasminu čakajú tento rok ešte dve veľké oslavy - ona oslávi 30. narodeniny, jej synček Sanel prvé.

Súvisiace články

Najčítanejšie