Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Orlando Bloom musel pre koronavírus OKAMŽITE opustiť Prahu!
Zdielať na

Orlando Bloom musel pre koronavírus OKAMŽITE opustiť Prahu!

Archívna reportáž

Herec sa už niekoľko mesiacov nachádzal v Prahe, kde nakrúcal seriál Carnival Row. Jeho produkcia však bola v týchto dňoch pre hrozbu vírusu COVID-19 ukončená.

Podľa dailymail.com sa Orlando Bloom a celý štáb porúčali naspať do USA, a to rovno do karantény. Údajne tak chceli stihnúť doraziť do domoviny skôr, ako budú lety medzi kontinentami úplne zakázané.

Stihli to skutočne na poslednú chvíľu, lety z Európy do USA sú už zablokované. Nakoľko nikto presne nevie, koľko tento stav potrvá, herec spravil rozhodne správne rozhodnutie. Doma ho totiž čaká tehotná snúbenica Katy Perry.

Orlando Bloom sa počas pobytu v Čechách ukázal aj na hokejovom zápase v Kladne:

„Posielam veľa lásky všetkým, dávajte na seba pozor. Dodržujte osobnú karanténu. Príde mi to celé bláznivé s tou koronou, ale urobte správnu vec a ostaňte spolu s rodinami doma v bezpečí,“ hovorí vo videu na sociálnej sieti Orlando v celkom dobrej nálade. „Za pár týždňov toho zlého chlapca porazíme,“ odkázal, narážajúc na vírus, svojim fanúšikom.

Ako si Orlando zariadi, aby počas 14-dňovej karantény nebol hrozbou pre tehotnú Katy, už neprezradil. Herec už má jedno dieťa, 9-ročného syna Flynna, ktorého má so svojou ex manželkou, modelkou Mirandou Kerr (36). Pre Katy Perry to však bude rodičovská premiéra. Dvojica spolu randí už od roku 2016 a v roku 2019 svoju vyvolenú požiadal o ruku. Tá svoje tehotenstvo odhalila len pred pár dňami vo svojom novom videoklipe Never Worn White.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie