Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Harryho nachytala FALOŠNÁ Greta Thunberg! TOTO z neho vypáčila!
Zdielať na

Harryho nachytala FALOŠNÁ Greta Thunberg! TOTO z neho vypáčila!

Archívna reportáž

Prince Harry (36) si svojou nepozornosťou, či skôr naivitou, uštedril poriadny medzinárodný trapas. Princ totiž skočil dvom ruským humoristom na ich kanadský žartík.

Pre bbc.com to opísal priamo jeden z tvorcov tohto zákerného žartíku, Rus Alexej Stoljarov. Spolu so svojím kolegom Vladimirom Kuznecovom mali zavolať princovi Harrymu a predstaviť sa v mene známej 17-ročnej švédskej aktivistky Grety Thunberg a jej otca Svanteho.

Princ im ochotne a v dobrej viere, že hovorí s mladou ekobojovníčkou, odpovedal na osobné otázky a diskutoval o tých najzávažnejších témach.

Aj Thunberg už musela čeliť mnohým nevhodným "vtipným" poznámkam:

​Falošná Greta sa predstavila s tým, že by potrebovala pomoc s jej novým projektom "Hviezdy zachraňujú svet". Princ v družnom rozhovore údajne, okrem iného, prezradil, že rozhodnutie skončiť s oficiálnymi kráľovskými povinnosťami nebolo jednoduché, ale bolo nutné pre ochranu ich syna Archieho.

Na tému klimatických opatrení v Amerike zas odpovedal: „Myslím si, že Donald Trump má na rukách krv, keď tlačí na tak masívny uhoľný priemysel v Amerike.“  V Gretinom mene zašli humoristi až tak ďaleko, že chceli naaranžovať jej sobáš s princom Georgom (6), aby vraj mohla intenzívnejšie presadzovať svoju klimatickú agendu. Na tom sa mal princ Harry údajne aspoň zasmiať.

Vo videu si môžete pozrieť prank s falošnou Gretou na amerického senátora, Bernieho Sandersa:

Stoljarov na otázku, ako sa dostal k telefónnemu číslu na princa neodpovedal. Povedal však, že nechcel Harryho nijak zosmiešniť. „Používame určité detaily v kombinácii  so zábavnými prvkami ako je napríklad tento. Len sa snažíme, aby naše kanadské žartíky boli zábavnejšie ako nejaký seriózny rozhovor.“ Potvrdil však, že za posledný týždeň urobil rovnakých „Greta“ telefonátov so známymi tvárami už niekoľko. V minulosti už podobne títo ruskí pranksteri "napálili" aj speváka Eltona Johna, amerického senátora Bernieho Sandersa či oscarového herca Joaquina Phoenixa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie