Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Víťazka šou Hotel Paradise to prehnala! Zarába na koronavíruse!
Zdielať na

Víťazka šou Hotel Paradise to prehnala! Zarába na koronavíruse!

Archívne video

Jednu skupinu influencerov hroziaca pandémia vírusu vystraší a rozhodnú sa propagovať myšlienku „Ostávam doma“. Iní sa zas chopia šance a využijú situáciu pre svoje podnikateľské účely.

Česká účastníčka a víťazka jojkárskej reality show Hotel Paradise, 30-ročná Nela Slováková, je známa svojim podnikavým duchom. Éru sociálnych sietí využíva na dvesto percent a tak si užíva relatívne slušný životný štandard. Teraz však svojich fanúšikov aj nefanúšikov poriadne napálila.

Podnikavé dievča z Brna, ktoré chodí so slovenským hokejistom Lukášom Kozákom, stúpilo na otlak mnohým fanúšikom, keď sa rozhodla v tejto napätej situácii predávať okrem neónových plaviek aj dezinfekčné prostriedky. Sledovatelia jej to oplatili zvracajúcimi smajlíkmi a obrovskou vlnou kritiky.

Nela sa predviedla aj v relácii TV JOJ Nákupné maniačky:

Nela na Instagrame v stories zverejnila siahodlhé video, kde svoj skutok obhajuje. Tvrdí, že si urobila prieskum trhu a jej ceny sú adekvátne momentálnej situácii. Z priemerných 3 eur sa cena zdvihla na zhruba 15 eur. Na svojom webe pýta ešte o niečo viac, za sto mililitrov je to vyše päťsto českých korún, čo je viac ako 20 eur.

Na Instagrame už Nela k dezinfekčným gélom takmer nič nemá, nelichotivé komentáre ale stále pribúdajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toulky marockymi ulickami☀️?

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova),

„Mnohí z vás si neuvedomujete, že cena cez päťsto korún je cena s DPH. Za 21-percentnú daň ja nemôžem. Tú platím štátu rovnako ako vy,“ vysvetľuje ekonomické pozadie svojho počinu Slováková. K obhajobe pripája aj tvrdenie, že napriek tomu, že na to plánuje zarobiť, istú časť chce venovať aj brnenskej nemocnici.

„Stálo ma to veľa času, priateľa Lukáša tiež. Ešte tu ten tovar nie je, bohvie či nezavrú hranice. Je s tým veľa starostí. Našťastie, len za jeden deň sa aj napriek týmto hejtom predalo už dvetisíc kusov. Nech sa strčia. Za ten ich hejt si kúpim ďalšiu kabelku,“ neodpustila si na záver rypnúť Nela do svojich kritikov. Poslednou vetou pritom znechutila už skutočne asi všetkých.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie