Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svadba nebude?! Orlando Bloom a tehotná Katy Perry v ohrození koronavírusom!
Zdielať na

Svadba nebude?! Orlando Bloom a tehotná Katy Perry v ohrození koronavírusom!

Archívna reportáž

Hviezdna dvojica, hollywoodsky herec Orlando Bloom a speváčka Katy Perry síce prešli pred časom vo vzťahu krízou, no po jej prekonaní to už išlo rýchlo. Zásnuby, tehotenstvo a svadba. Lepšie povedané, tá len mala byť, už čoskoro.

Hoci sú obaja hviezdami šoubiznisu, vo vzťahu sú zjavne konzervatívni a očakávané bábätko chceli priviesť na svet až ako manželia. Najprv chceli romantickú zimnú svadbu, potom sa ale rozhodli pre zmenu lokality. A napokon veľké plány im zhatil koronavírus, píše magazín People.

Jedna vec je, že sa v čase rýchlo šíriacej sa choroby neodporúča organizovať akcie s hromadnou účasťou. Svadba nastávajúcich rodičov pritom rozhodne mala mať kopu hostí. No ešte vážnejší je druhý dôvod.

Katy a Orlando sa totiž chceli brať v Japonsku. Hoci sa tejto krajine darí pre prísne opatrenia a vysokú hygienu udržiavať koronavírus pomerne úspešne na uzde, predsa len je to krajina neďaleko epicentra, aj keď oddelená morom. "Bolo to celé naplánované pre zhruba 150 hostí. Katy sa skutočne veľmi tešila, že cestičku k oltáru prejde ako tehotná," prezradil magazínu People nemenovaný zdroj.

Radostnú noviny oznámila Katy Perry cez nový klip:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... ?♥️? #NeverWornWhite is out now

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Plány na svadbu ešte pred pôrodom stále trvajú, no podľa všetkého budú opäť meniť lokalitu. Času im už vzhľadom k veľkosti bruška neostáva veľa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie