Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dom sa im zmenil na veľkú detskú izbu! Pozrite sa, ako BÝVAJÚ Rytmus a Jasmina!
Zdielať na

Dom sa im zmenil na veľkú detskú izbu! Pozrite sa, ako BÝVAJÚ Rytmus a Jasmina!

Archívna reportáž

Poznajú to azda všetci rodičia. Odhodlaní, že ich dieťa bude mať vlastnú izbičku a hračky budú striktne len tam. Žiadny neporiadok po byte či dome, žiadne zapratanie obývačky hračkami a bolestivé šliapnutia na kocky zo skladačky. Veľmi naivné.

Možno aj Rytmus a Jasmina mali podobné predsavzatia, ako budú mať vo svojom dome v Malinove všetko na poriadku. Letmý pohľad do ich obývačky ukázal, že aj oni sa veľmi mýlili.

Niet pochýb, že obydlie Patrika a Jasminy Vrbovských je zariadené luxusne a štýlovo. No čo je to drahý obklad z ónyxu, keď je obklopený detskými hračkami.

Rytmus sa rozhodol, že bude skvelý otec, nepochybne sa mu to darí:

Také kresielko, hentaká dečka, onaké ležadlo, medzitým kopa hračiek. U rodičov malého Sanela to vyzerá presne tak isto, ako v akejkoľvek inej rodine. A je to úplne v poriadku, malému bábätku by rodičia len ťažko vysvetlili, že ho musia vytesniť do jeho detskej izby, aby si zachovali v dome poriadok.

Naši českí bratia hovoria "bordel v byte, šťastné dítě". Asi to tak nejako bude aj v Malinove u Vrbovských, lebo o šťastí a láske v tomto dome niet pochýb.

Súvisiace články

Najčítanejšie