Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seriálový herec (†38) podľahol rakovine. O chorobe nikto nevedel!
Zdielať na

Seriálový herec (†38) podľahol rakovine. O chorobe nikto nevedel!

Zdroj: Harshad Sharma/ilustračné

Niektorí ľudia zdieľajú chorobu so svetom, podpora iných im dodáva silu. Iní sa rozhodnú bojovať sami a nezveria sa neraz ani najbližším. Herec známy predovšetkým z hororov, Američan s talianskymi koreňmi, Nicholas Tucci, sa rozhodol pre druhú možnosť. Svoj boj, žiaľ, prehral.

Nicholas Tucci ešte minulý rok nakrútil film Mýtus, nikto zo štábu pritom netušil, že zákerná choroba už zaútočila. Progres bol, žiaľ, rýchly.

Nicholas Tucci chorobe podľahol vo veku 38 rokov. Správu zverejnil jeho otec, Alexander Tucci, na Nicholasovom profile na Facebooku.

Pozrite si trailer na Nicholasov posledný film:

"V utorok, 3. marca, zomrel Nick v nemocnici Smilow Cancer Hospital. Nick sa rozhodol svoju chorobu tajiť, pretože chcel čo najdlhšie nasledovať svoje profesionálne a umelecké ciele. V poslednom roku chodil na konkurzy a pokračoval v práci, ktorú miloval," napísal Alexander Tucci v smutnom statuse.

Nickov otec pridal aj poďakovanie: "Tým z vás, z filmovej, televíznej a divadelnej branže, ďakujem, že ste Nickovi pomáhali, povzbudzovali ho a podporovali. Tým z vás, ktorí ste boli fanúšikmi jeho práce na obrazovke a javisku, ďakujem, že ste mu dodávali odvahu a oceňovali jeho úsilie. Pre vás všetkých, ďakujem za dar priateľstva s mojím synom". Nick bude chýbať mnohým, zo sveta filmu najmä fanúšikom hororu, sám bol zanietený pre tento žáner, účinkoval predovšetkým v desivých filmoch a napísal pre ne aj niekoľko scenárov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie