Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta Prachařová zverejnila zabudnuté video! TAKÉTO číslo ste nevideli!
Zdielať na

Agáta Prachařová zverejnila zabudnuté video! TAKÉTO číslo ste nevideli!

Archívna reportáž

Obvykle to tak býva, že deti z rodín umelcov majú aj samy k umeniu blízko. Ťažko presne určiť, v akom umení konkrétne vyniká Agáta Prachařová, dcéra herečky Veroniky Žilkovej a režiséra Jiřího Hanycha. Rozhodne je ale úspešná modelka, moderátorka, aj podnikateľka.

Agáta Prachařová, za slobodna Hanychová, bola ešte pred pár rokmi v Česku niečo ako Paris Hilton. Rada sa predvádzala, provokovala, plnila titulné stránky škandálikmi.

Potom sa Agáte narodil dnes 8-ročný Kryšpín zo vzťahu s hráčom amerického futbalu, Mirkom Dopitom. Láska rodičov nevydržala a onedlho prišiel na scénu Jakub Prachař. Tam to pár dotiahol až pred oltár v roku 2013, o štyri roky neskôr sa narodila dcérka Mia.

Aj takéto odvážne vyhlásenia dávala pred časom Agáta:

​Manželstvo Agáty a Jakuba sa pomaly chýli ku koncu, moderátor už má pár mesiacov vzťah s modelkou, Agáta už má za sebou tiež pár románikov. Aktuálne vraj s lektorom surfingu v Izraeli. Klebiet o vzťahoch nie je nikdy dosť, no Agáta teraz vytiahla celkom iný tromf, ako zaujať fanúšikov na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No tak to je nejvic...tanec mi opravdu vzdycky sel ??? diky @e_berankova #zpatkydominulosti #20let #rajda #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Ťažko to nazvať skutočným talentom, no pred zhruba 25 rokmi ohúrila Agáta publikum svojim tanečným vystúpením s partnerom. "Tanec mi skutočne vždy išiel," okomentovala s kopou smajlíkov zrejme školské vystúpenie pred spolužiakmi. Ktovie, kam to s tancom Agáta mohla dotiahnuť, keby sa napokon nevydala iným smerom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie