Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ivana Gáboríková zaskočila zákazníčky! Roky budovala biznis, teraz je koniec!
Zdielať na

Ivana Gáboríková zaskočila zákazníčky! Roky budovala biznis, teraz je koniec!

Archívna reportáž

Ivana Gáboríková patrí nepochybne medzi najkrajšie slovenské tanečnice. Od júla 2017 je manželkou jedného z našich najlepších hokejistov, 38-ročného Mariána Gáboríka. A tento rok sa z oboch stanú rodičia. Táto radosť si však vyžiadala aj jednu obeť.

Ešte v roku 2015 rozbehla dnes 33-ročná Ivana biznis v spolupráci s ďalšou tanečnicou, Katarínou Jakeš. Obe sa poznajú ešte z tanečných súťaží, neskôr spolu študovali na Ekonomickej univerzite v Bratislave, potom zažiarili v televíznej šou, aby napokon skončili pri spoločnom podnikaní.

Katka Jakeš sa stala mamou malej Izabelky minulý rok v apríli. Ivana sa pomaly tiež blíži do finále, o pár týždňov bude mama aj z nej.

Marián vraj na svoju drahú manželku žiarli:

Po zrelom uvážení dospeli kamarátky k záveru, že pri deťoch im už jednoducho nebude ostávať čas venovať sa naplno biznisu. "Značku sme spolu s Katkou Jakeš budovali takmer 5 rokov s láskou, pokorou k práci a úctou k ženám, preto sa nám tieto slová píšu ťažko," takto začala Ivana smutno-veselý status.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

KATTIVA IDE NA MATERSKÚ!?? Značku KATTIVA sme spolu s @katka.jakes budovali takmer 5 rokov s láskou, pokorou k práci a úctou k ženám, preto sa nám tieto slová píšu ťažko.?Ale vždy sme k vám boli otvorené a inak tomu nebude ani teraz. Sme nesmierne vďačné osudu, že nám umožnil mať rodinu a preto logicky prišla na rad aj diskusia, čo bude s našou “kattivkou” ďalej. ?‍♀Rozhodnutie neprišlo hneď a nebolo jednoduché, ale stalo sa. Naša firma stála a stojí na práci nás dvoch, na čo sme boli vždy veľmi pyšné, avšak v tomto momente nám práve tento fakt trochu zviazal ruky. Nevieme si totiž predstaviť nikoho iného kto by k nej pristupoval s takou láskou a vásňou ako my dve. A pretože v najbližšom období pôjdem na materskú aj ja, rozhodli sme sa, že Kattiva bude žiť náš príbeh a pôjde na materskú zároveň s nami. ?Na ako dlho, to zatiaľ nevieme- ale keď sa vrátime, budeme silnejšie ako kedykoľvek predtým! ??‍♀?? ————————— A teraz na pozitívnejšiu nôtu-v súvislosti s našim rozhodnutím sme na našom eshope spustili likvidáciu skladových zásob! ???Nakupovať môžete za brutálne ceny- znížili sme ich až o 80%!!! ?Pozývame vás teda na náš eshop www.kattiva.store alebo do kamennej predajne @popupstore.skcz v auparku, kde si môžete nakúpiť kúsky, ktoré možno budú o pár rokov pekné vintage veci!? A my sa nelúčime, len si ideme od práce “oddýchnuť” ❤

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

"Naša firma stála a stojí na práci nás dvoch, na čo sme boli vždy veľmi pyšné, avšak v tomto momente nám práve tento fakt trochu zviazal ruky. Nevieme si totiž predstaviť nikoho iného, kto by k nej pristupoval s takou láskou a vášňou ako my dve," pokračuje Ivana k jasnému záveru. Firma ide na "materskú" spolu s ňou, oznámila na Instagrame. Dodáva, že síce netušia, kedy sa k podnikaniu vrátia, no iste sa vrátia a "budú silnejšie, ako kedykoľvek predtým".  Status ukončila optimisticky: "Nelúčime sa, ideme si od práce len oddýchnuť".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie