Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Lucie Bílá išla s priateľom Radkom do talkshow, ten sa ešte v šatni zrútil a rozplakal!
Zdielať na

Lucie Bílá išla s priateľom Radkom do talkshow, ten sa ešte v šatni zrútil a rozplakal!

Archívna reportáž

Tak toto 53-ročná speváčka naozaj nečakala, len chvíľu pred účinkovaním v talkshow Jana Krausa sa jej 36-ročný priateľ Radek Filipi rozplakal. Lucie Bílá ho musela utešovať ako malé dieťa.

Lucie Bílá a Radek FIlipi boli hosťami v známej talkshow, no v šatni sa stalo niečo, čo by zrejme ani jeden z nich nepredpovedal. Radek sa totálne zrútil. Jan Kraus vo svojej show totiž „ugriloval“ už nejedného hosťa.

„On bude kričať,zúfa si vo videu Radek Filipi. „Tak sa postavíš,“ utešuje ho s láskou Lucie. Naráža tým očividne na Radkovu mohutnú stavbu tela, pred ktorou by mal rešpekt asi každý. Nehovoriac o tom, že je majster sveta v benchpresse, takže musí mať ohromnú silu.

Toto prezradila Lucie Bílá na jojkársky mikrofón:

My nie sme v Do-re-mi?vzlyká Radek a spomína pritom zábavnú rodinnú reláciu z dávnejších dôb. To však už zohraný pár nevydrží hrať divadielko a nastane výbuch smiechu. Radkove herecké kvality všetkých naokolo náramne pobavili, šou sa mohla napokon konať podľa pôvodného plánu.

Takto sa pár zabával pred účinkovaním v show Jana Krause:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Já se z toho kluka jednou zblázním. ????

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Lucie Bíla tvorí s fitnesákom Radkom Filipi pár už od roku 2017. Po roku chodenia nastalo turbulentné obdobie kvôli speváčkinej pracovnej vyťaženosti. Krízu však ustáli a odvtedy tvoria harmonický pár, čo dokazujú rôzne podobne "strelené" príspevky na Luciinej sociálnej sieti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie