Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
AKO zbaliť hviezdu typu Justin Bieber? TU je presný recept jeho manželky!
Zdielať na

AKO zbaliť hviezdu typu Justin Bieber? TU je presný recept jeho manželky!

Archívna reportáž

Už rok a pol tvoria Hailey a Justin Bieberovci manželský pár. Hoci má ona len 23 rokov a on len o dva viac, zjavne ide o obrovskú lásku, ktorú potvrdzujú svetu aj častými verejnými vyznaniami. Hailey teraz prezradila, ako to celé začalo.

Skúšali to mnohé, milióny o tom ešte stále nepochybne snívajú. Len jednej sa to ale podarilo. Zbaliť Justina Biebera azda nebolo také ťažké, ako dostať ho pred oltár. Pravdou je, že Hailey sa o to ani veľmi nesnažila.

Nebola to totiž ona, kto spravil prvý krok. Hoci sa poznali už od rannej puberty, nikdy sa ich kamarátstvo neprehuplo do vzťahu. Rozhodujúci moment, ktorým vraj Justina zaujala, je nanajvýš prekvapivý.

Pozrite si, ako sa Hailey priznala k svojej neobvyklej schopnosti, ktorou zaujala Biebera:

Údajne za to môže jej vystúpenie v šou Jimmyho Fallona v apríli pred dvomi rokmi, kde sa pochválila schopnosťou otvoriť fľašu zubami, píše portál toofab.com. "Po tom rozhovore som mala istý telefonát od istej osoby," začala Hailey tajomne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

episode 8 of #seasons is out now. A look inside the most special day of my entire life. Hope you all enjoy it :) link in my bio ?

Príspevok, ktorý zdieľa Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber),

"Videl som ťa včera u Jimmyho Fallona, vyzerala si fakt dobre. Bol som nadšený z toho triku, čo si predviedla, netušil som, že to dokážeš. Bolo to úplne super," toto boli slová, ktoré si Hailey vypočula od Justina netušiac, že čoskoro bude jeho manželkou. Práve po tomto telefonáte sa totiž rozbehlo skutočné randenie, ktoré v septembri 2018 vyvrcholilo svadbou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie