Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lucie Bílá zverejnila fotku dieťaťa! TO ste ešte nevideli!
Zdielať na

Lucie Bílá zverejnila fotku dieťaťa! TO ste ešte nevideli!

Archívna reportáž

Lucie Bílá je otvorená duša, to potvrdí azda každý, kto ju pozná. Dievčina z jednoduchých pomerov sa vypracovala na hviezdu najvyššej kategórie, neprekonateľnú Zlatú slávicu. No všetko mohlo byť inak.

Malá Hanka Zaňáková sa narodila 7. apríla 1966 v dedinke Otvovice. Na spev chodila do "ZUŠky", a hoci si skutočne rada pospevovala, nič nenasvedčovalo tomu, že raz v tom bude v republike najlepšia.

Aj štúdium na strednej škole si zvolila vzdialené od vízie popovej hviezdy. Z Hanky sa mala stať krajčírka. Ale usmialo sa na ňu šťastie a osud začal pracovať v jej prospech.

Pozrite si, čo priznala Lucie Bílá pred kamerou:

Z Hany sa stala Lucie Bílá, stala sa postupne speváčkou rockových kapiel, až prerazila naplno ako sólistka, napríklad aj vďaka nesmrteľnému hitu Láska je láska. Nikdy jej však nestúpla sláva do hlavy natoľko, aby prestala vnímať svojich fanúšikov, bežných ľudí. Preto sa im aj príkladne venuje na Instagrame a často vytiahne nejakú perlu zo svojho života.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahoj, já jsem Hanička Zaňáková a až budu velká, bude ze mě švadlena...❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Spravila tak aj teraz, keď ukázala svetu jedno rozkošné malé dievčatko. "Ahoj, som Hanička Zaňáková a keď budem veľká, bude zo mňa krajčírka," uviedla vtipne svoju podobizeň spred vyše 40 rokov. Hanka vyrástla a všetko je inak, no stále je to ona, ako sa zhodli aj komentujúci fanúšikovia. Čas síce Lucie neporazila, no je zjavné, že žiadne úpravy nepodstúpila, aj vo veľkej Bílej vidno stále jasne malú Hanku Zaňákovú.

Súvisiace články

Najčítanejšie