Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pomejeho bývalá manželka priznala rakovinu! Herečka odmieta súcit
Zdielať na

Pomejeho bývalá manželka priznala rakovinu! Herečka odmieta súcit

Archívna reportáž

Takmer presne pred rokom, 26. 2. 2019, podľahol rakovine český herec Jiří Pomeje. Teraz priznala rovnakú diagnózu jeho bývalá manželka, 51-ročná herečka Michaela Kuklová.

Michaelu Kuklovú poznajú všetci ako krásnu princeznú Jasnenku, či Markytku zo známych českých rozprávok. Hoci má vyše 50 rokov, stále si zachovala dievčenský pôvab, aj skvelú postavu. No zdravie ju, žiaľ, zradilo.

O vážnej diagnóze ale dlho mlčala, netušili to ani mnohí hereckí kolegovia. Michaela vyšla s pravdou von až po operácii.

Rozprávka O princezně Jasněnce a létajícím ševci je klasika:

Herečka chcela predísť "špekuláciám a katastrofickým scenárom", preto informáciu radšej zverejnila na Instagrame aj s niektorými detailami. "Rada by som vám povedala, že mi bol diagnostikovaný karcinóm prsníku. V súčasnej dobe som po operácii a výsledky sú priaznivé. V ďalšom čase sa doliečim," upokojila fanúšikov dobrými vyhliadkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Michaela naďalej pracuje, ako dodala, cíti sa byť zdravá a v plnej sile. "Psychicky som absolútne pokojná, v súlade s chorobou nepochybujem, že budem v poriadku," dodala Michaela optimisticky.

Okrem poďakovania zdravotníkom, ktorí sa o ňu starajú, nezabudla Míša dodať ešte jednu vec: "Nepotrebujem súcit, ani ľútosť, nič hrozné sa mi nedeje, som len jedna z mnohých. Nevidím dôvod upínať na mňa pozornosť". Podstatné je, že Michaela bojuje a nechce, aby sa jej choroba nejako dotkla jej jediného syna, 10-ročného Romana.

Súvisiace články

Najčítanejšie