Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aj Jasmina žije voľbami! TAKTO sa zapojila do predvolebného ošiaľu!
Zdielať na

Aj Jasmina žije voľbami! TAKTO sa zapojila do predvolebného ošiaľu!

Archívna reportáž

Konečne to vrcholí! Tak si zrejme vo volebnú sobotu povedia tisíce Slovákov, či už svoj hlas do urny vhodia, alebo nie. Naša krajina bola posledné týždne a mesiace skutočne zaplavená predvolebnou kampaňou. Nečudo, že neodolali ani mnohé celebrity.

Nejedna celebrita z televíznych obrazoviek sa nechala zlákať na cestu politiky, mnohé dokonca aj uspeli a stali sa z nich poslanci NR SR. Ak aj ale práve nekandidujú, mnohí sa zapájajú do kampaní politických strán ako podporovatelia.

Jasmina a Rytmus nikdy ani nenaznačili, ktorej z kandidujúcich strán fandia, je teda skutočne ich tajomstvom, kto si priráta ich hlasy.

K politike sa Rytmus nevyjadruje, o svojom vzťahu k Bohu ale povedal toto:

Isté je len to, že voliť pôjdu. Jasmina sa totiž napokon predsa len trošku nechala predvolebnou atmosférou uniesť a na Instagrame sa do kampane nepriamo zapojila. Neburcuje ale pre konkrétnu stranu, len medzi riadkami vyzýva ľudí, aby využili svoje volebné právo. "Veľmi si prajem aby sme sa my úplne všetci mali krásne na tomto nádhernom Slovensku," napísala Jasmina svoje prianie.

Ona sama balkánsko-maďarská Slovenka narodená v Nemecku, po jej boku na fotke výrazne nalíčený kamarát, doma manžel s rómskymi koreňmi - Jasmina je evidentne človek so slobodomyseľným prístupom k životu. Zaujímalo ju ale, nakoľko zodpovedných občanov má medzi svojimi vyše 400 tisícmi fanúšikov. "Bolo by trúfalé poprosiť Vás o koment či pôjdete voliť?
Vôbec vás tým nechcem otravovať, iba si chcem urobiť maličký prieskum," vyzvala fanúšikov Jasmina.

Jej malý prieskum dopadol priam šokujúco. Ak by bolo na fanúšikoch Jasminy, podľa odpovedí by účasť vo voľbách bola takmer sto percentná.

Súvisiace články

Najčítanejšie