Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dala sa Agáta Prachařová dokopy s bývalým?! Rozžiarená spoločná fotka a TOTO slovo!
Zdielať na

Dala sa Agáta Prachařová dokopy s bývalým?! Rozžiarená spoločná fotka a TOTO slovo!

Archívna reportáž

Život niekedy píše poriadne zamotané príbehy. Určite by o tom mohla rozprávať aj 34-ročná moderátorka a modelka Agáta Prachařová, predtým Hanychová. Jej život je skutočne poriadne pestrý, má dve deti s dvomi mužmi, no s ani jedným z nich už netvorí pár.

Už je to takmer rok, čo sa začal postupne rozpadávať vzťah Agáty a jej manžela Jakuba Prachařa. Spočiatku takmer nikto neveril, že to nie je opäť len nejaká hra, ako predtým občas Prachařovci radi ľudí naťahovali. Dnes už je jasné, že rozpad vzťahu bol skutočný.

Jakub Prachař má totiž už od októbra po boku modelku Denisu Dvořákovú, ktorá bola predtým manželkou slovenského futbalistu Martina Hromkoviča. Agáta už tiež stihla románik, ten sa však pomerne rýchlo skončil.

Takto hovorila Agáta o Jakubovi v časoch, keď ešte mali doma idylku:

Aktuálne ale prekvapila fotkou líce a líci so svojím bývalým priateľom, otcom jej syna Kryšpína, hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom. "Keď už vám to v živote nevyjde, je veľmi dôležité, aby ste ostali priateľmi. Občas je to ťažké, s Mirom nám to vyšlo na 100 percent, takže tu je jedna z obeda a bez detí," pridala popis k fotke s 35-ročným Dopitom.

Nechýbal ani tag #love, teda láska, čím dala úplne najavo, že k bývalému je možné prechovávať pekné city aj bez toho, aby opäť tvorili pár. S Jakubom to zrejme také ideálne stále nie je, možno o rok ale pridá Agáta podobnú fotku aj s otcom jej 2-ročnej dcéry Mii.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie