Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Knechtová nahnevala ľudí nemiestnym vtipom o tehotenstve! Teraz ZÚRI!
Zdielať na

Knechtová nahnevala ľudí nemiestnym vtipom o tehotenstve! Teraz ZÚRI!

Archívna reportáž

Pred pár dňami vyrazila speváčka Katarína Knechtová dych celému Slovensku. Bez akýchkoľvek zvestí o priateľovi zrazu len ukázala obrovské tehotenské bruško. Napokon je ale všetko inak.

Falošné tehotenstvo bol skutočne nevydarený vtip, ako sa ukázalo. Síce sa teraz 38-ročná Katarína Knechtová hnevá, že jej to mnohí vyčítajú, no spôsobila to nepochybne sama.

Tehotenstvo je citlivá vec, Kataríne všetci úprimne blahoželali a priali veľa zdravia aj jej bábätku. Zrejme preto považujú tento "vtip" za zneužitie dôvery.

Pred pol rokom takto hovorila o novinkách, tehotenstvo medzi nimi nebolo:

Blahoželalo jej aj mnoho celebritných kamarátov, skutočne nikomu nenapadlo, že si z nich strieľa. Knechtová sa teraz obhajuje tým, že nikde nenapísala, že je tehotná. "Ani vo sne by mi nenapadlo, že vyhodím foto a spusti sa lavína, vlastne šialenstvo. Mrzí ma to len kvôli ľuďom, ktorí mi to priali a tešili sa, ale aj kvôli tým, ktorí mi to neprajú, a vlastne mi neprajú nič," pokúsila sa ospravedlniť svoj "vtip".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je specialne post pre DENNIK NOVY CAS a hejterov: Tak vazeni, nenecham sa urazat primitivnymi titulkami a clankami, ktore posledne dni dava von uz spominany Dennik Novy Cas a ani vami drahi hejteri na mojich socialnych sietach. Vytvarate akurat dalsiu negativitu v uz tak negativne nastavenej spolocnosti, ktora Novemu Casu samozrejme generuje vysoke cisla?. Faktom je, ze nie ja, ale Dennik Novy Cas by sa mal ospravedlnit svojim citatelom za to, ze davaju von nikym nepotvrdene a neoverene informacie !!! Ved fotka s bruchom a jednym hashtagom “taki sme” predsa neznamena, ze som v inom stave! Odo mna tato informacia nepadla ani raz!!! Tuto “senzaciu” ste si vyfabulovali vy sami-ale to vy dobre viete...? NIKTO z Noveho Casu mna ani moj manazment NEKONTAKTOVAL PREDTYM NEZ TO DALI VON!!! Nech sa paci pre vas, print screen s casom, kedy to Novy cas zverejnil na svojom webe ako tutovku (co bola asi za 35 minut od postu) a mail, ktory prisiel na druhy den. Aj ked neviem na co ste nas kontaktovali, ked to bolo uz davno zverejnene ako overena informacia......! Navyse, dali ste to von aj v printovej forme, co je na zalobu... Napisali ste, ze som si urobila trapne promo...TO PROMO ste mi urobili vy... Za to by som vam vlastne mala podakovat?. A vy moji drahi hejteri, VAM VSETKYM prajem len pokoj do vasich nestastnych dusi a nech sa paci, kludne si vypnite sledovanie tohto profilu??. Dakujem vam krasne za pozornost. Vidime a pocujeme sa coskoro. Bude to o muzike, ako vzdy. Majte krasny vikend! KK❤ . . . . . #katarinaknechtova

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial),

Na druhej strane ale otočila situáciu tak, že poukázala na povrchnosť vnímania informácií. Stačila jedna fotka bez popisu a všetci to brali ako jasnú vec, aj médiá. "Všetci sa stávame povrchnými, nejdeme do hĺbky, konzumujeme, súdime. Nevieme sa zorientovať, nevieme správne zadefinovať, čo je pravda a čo je len manipulácia," zamyslela sa Knechtová. Podľa komentárov ale mnohých nepresvedčila. Ona sama sa však poriadne nahnevala na všetkých, čo jej "vtip" vyčítajú.

Fotka, ktorá spôsobila "hystériu":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#takisme

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Knechtova (official) (@katarinaknechtovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie