Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jágr, Pohlreich, Zounar a ďalšie hviezdy PROSIA o odpustenie!
Zdielať na

Jágr, Pohlreich, Zounar a ďalšie hviezdy PROSIA o odpustenie!

Zdroj: youtube/print screen

Tak sa nehnevaj! To je prosba, ktorá zaznie z úst plejády českých celebrít. Dať dokopy zvučné mená šoubiznisu našich západných susedov sa podarilo spevákovi Marekovi Ztracenému. Dokonca sa preto aj poctivo naučili text.

Iste, nejde o žiadny hamletovský výkon, ale aj tak je sympatické, že sa hviezdy typu hokejista Jaromír Jágr, šéfkuchár Zdeněk Pohlreich, moderátor Ray Koranteng, herec Martin Zounar, komik Richard Genzer, či herec Pavel Trávníček podujali na túto úlohu.

Názov piesne znie "Tak se nezlob" a nie náhodou ju 35-ročný Marek Ztracený odpremiéroval na Valentína. To je obvykle doba, keď muži nielen vyznávajú lásku, ale si aj sypú popol na hlavu, ak je začo.

Podľa textu pesničky je napokon takmer vždy začo: "Tak sa nehnevaj, že som taký vôl a nedelil som sa s tebou na polovicu, a zabudol som sa ťa občas spýtať, ako sa máš a čo si na raňajky dáš". Marek Ztracený v texte skutočne spomenul kopu vecí, ktoré mnohí muži nerobia, pričom by tým svoje partnerky iste potešili. Prekvapivé je, že celé dielko vzniklo v priebehu štyroch dní.

S vtipným textom a hviezdnym obsadením si český spevák vystačil aj s jednoduchým bielym pozadím. Za pol dňa od zverejnenia si klip pozrelo takmer dvestotisíc ľudí, nazbieral kopu palcov hore a pribudli takmer výlučne pochvalné komentáre. Nielen od žien.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie