Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Blonďavá JOJkárka prezradila sladké tajomstvo! Bociana ale musel zastúpiť medveď!
Zdielať na

Blonďavá JOJkárka prezradila sladké tajomstvo! Bociana ale musel zastúpiť medveď!

Archívna reportáž

Pre zamilovaný pár iste niet krajšej noviny! Barbora Krajčírová, známejšia pod svojím dievčenským priezviskom Rakovská, zverejnila správu, že jej dcérke pribudne tento rok súrodenec.

Osem rokov tvorila 33-ročná Barbora, vtedy ešte Rakovská, pár s hudobníkom Tomim Popovičom. Narodila sa im dcérka Amia, ktorá bude mať už 9 rokov. No potom prišiel rozchod.

Barbora ale nebola dlho sama, naopak. Pomerne prekvapivo onedlho po prevalení nového vzťahu išla rovno do svadobných šiat.

Pred rokom sa Barbora predviedla v tejto súťaži na JOJ:

Na jeseň pred dvomi rokmi si na utajenej svadbe vzala komunálneho politika Ľuboša Krajčíra. Ale aby bola ich láska dokonalá, chýbal tomu spoločný potomok.

To sa tento rok zmení. Barbora sa na Instagrame pochválila fotkou s rukou na brušku. Po boku jej stojí veľký plyšový medveď. "Pôvodne som sa chcela odfotiť s bocianom, ale zistila som, že doma žiadneho nemáme. Nevadí, na zakrytie istých partií, ktoré už vidno, poslúžil aj medveď," okomentovala fotku nastávajúca dvojnásobná mamička.

Moderátorka bude už zrejme aspoň v piatom mesiaci, keď hovorí o brušku. To sa ale môžeme len domnievať. Istá je len radosť v rodine Krajčírovcov. "Je to veľká pokora a radosť z toho, že príroda je skrátka najväčší zázrak a my sa tešíme, že nás bude o jedného viac," dodala Barbora a ďalšou fotkou poďakovala za množstvo blahoprianí.

Súvisiace články

Najčítanejšie