Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jasmina a Rytmus: Krásne vyznanie a valentínska rodinná FOTKA!
Zdielať na

Jasmina a Rytmus: Krásne vyznanie a valentínska rodinná FOTKA!

Archívna reportáž

Sviatok zamilovaných oslavovali nielen "bežní smrteľníci", ale aj celebritné páriky. A keď je reč o zamilovaných po uši, iste medzi prvými ľuďom napadne pár Patrik - Jasmina. Manželia Vrbovskí neustále potvrdzujú, že láska nemusí časom blednúť.

Pravdou je, že Jasmina a Rytmus sú spolu pomerne krátko, len teraz to budú dva roky, čo ich utajovaný vzťah vyšiel na povrch. Vtedy všetci riešili len zlomené srdce Dary Rolins, dnes to už ale Rytmusovi iste nemajú za zlé, keď vidia, aké šťastné hniezdočko lásky si vytvoril.

Na jar 2018 sa dali dokopy, na jeseň zasnúbili, na Vianoce zvestovali novinu o tehotenstve, v máji 2019 sa vzali a v júli sa narodil malý Sanel. Hotová idylka.

Títo dvaja (traja) sú ozaj ako reklama na šťastie:

Pri pohľade na nich je ale úplne jasné, že si užívajú každú spoločnú sekundu. Ich vyznania na Instagrame to rozhodne dokazujú. "Sanelko, si moja celá duša, a ako sa spieva v mojej obľúbenej piesni, "rodený môj, dokiaľ bude zlo v ľuďoch, ja budem tvoj pancier na hrudi", miluje Ťa mama viac ako slnko," začala Jasmina vyznaním synovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môj Valentin❤️ Milujem (aj) tento den, oslavovať lásku je úžasné, vieme oslavovať mena, narodeniny, koniec roka tak prečo nie niečo tak nádherne ako lásku. Milovaní moji chlapci slovami neopíšem co pre mňa znamenate? Malý Paťko, Sanelko, si moja celá duša a ako sa spieva v mojej obľúbenej piesní "rodený môj, dokiaľ bude zlo v ľuďoch ja budem tvoj pancier na hrudi" miluje Ťa mama viac ako slnko ❤️ Veľký Paťko Ty si moj svet, to co vnášaš do našich dní, tu lásku co nám dávaš, tu starostlivosť a ten plytký humor to je niečo o com som iba snívala a zrazu si sa splnil❤️ si totálne môj, a ja som totálne Tvoj človek, nebude existovať chvíľa kedy by mi Vaše šťastie nebolo dôležitejšie ako cokolvek na svete. Láska pre ktorú sa žije to je to co mám , takú Vám prajem?️ Krásneho Valentína vsetkym?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Oveľa horúcejšie ale bolo vyznanie manželovi Patrikovi: "Veľký Paťko, Ty si môj svet, to, čo vnášaš do našich dní, tu lásku, čo nám dávaš, tu starostlivosť a ten plytký humor, to je niečo, o čom som iba snívala a zrazu si sa splnil. Si totálne môj, a ja som totálne Tvoj človek, nebude existovať chvíľa, kedy by mi Vaše šťastie nebolo dôležitejšie, ako čokoľvek na svete".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes je sviatok zamilovaných. ❤️ Chcel by som sa verejne poďakovať mojej manželke za to, že mi do života priniesla svetlo. Že sa mi pri tebe niekde v hlbke vo mne prebudilo moje pravé ja, ktoré žije pre teba. Pocit tej silnej balkánskej rodiny kde muž ctí ženu a naopak. Kde možme prejavovať všetky emócie naplno a nie v sebe dusiť. Že s tebou zdielam každú minútu, ktorú žijem. Že sa možem učiť od teba ako vidíš rodinu a vlastne život tvojimi očami, moc ma to inšpiruje. Že ťa nezaujíma nejaký Rytmus ale Patrik Vrbovský. Moje srdce horí každý deň, nie len na valentina, keď si uvedomím, že ťa mám, že sme rodina. Ďakujem bohu za teba, lúbim ťa ❤️ @jasmina_alagic #MyQueen #happyvalentinesday

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ale ani Rytmus sa nenechal zahanbiť a pochválil sa fotkou svojej krásnej manželky spojenou s týmto vyznaním: "Chcel by som sa verejne poďakovať mojej manželke za to, že mi do života priniesla svetlo. Že sa mi pri tebe niekde v hĺbke vo mne prebudilo moje pravé ja, ktoré žije pre teba". Nevynechal ani úctu k Jasmininým koreňom a poďakovanie aj za to, že ju nezaujíma Rytmus, ale Patrik Vrbovský.

"Moje srdce horí každý deň, nielen na Valentína, keď si uvedomím, že ťa mám, že sme rodina. Ďakujem Bohu za teba, ľúbim ťa," ukončil krásne vyznanie inak drsný raper. A veselá fotka ich slová len a len potvrdila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie