Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Úplný HOROR! Má len 18, mega úspech, no predsa ju ničí TÁTO hrôza!
Zdielať na

Úplný HOROR! Má len 18, mega úspech, no predsa ju ničí TÁTO hrôza!

Archívna reportáž

Zrejme sa jej ani v najkrajšom sne nezdalo, aký obrovský a celosvetový úspech ju bude čakať. Pravdou ale je, že 18-ročná Billie Eilish veľa pekných snov nemáva, ako priznala. A tým sa jej nočné hrôzy nekončia.

Dobrý spánok je základ fungovania celého organizmu. Nenadarmo môže nespavosť viesť až k fatálnemu koncu. Tam snáď nedospeje americká speváčka a skladateľka Billie Eilish, ktorá máva desivé nočné mory, ako sa priznala magazínu OK!.

Osemnásťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín OK!: "Nemám dobrý spánok. Mávam strašné sny. Spánkovú paralýzu, nočné mory. Je to desivá noc a potom sa zobudím. Niekedy mávam pokazený celý deň," vyjadrila sa speváčka, ktorá priznala, že v nočných morách niekedy nájde inšpiráciu pri písaní nových skladieb.

Grammy patrili tento rok Billie:

Aj jej debutový album nesie v preklade názov "Keď zaspíme, kam ideme?", spánok a sny sú teda pre Billie skutočne veľkou inšpiráciou, žiaľ, desivou. V jednom z rozhovorov sa priznala, že v roku 2018 bola obzvlášť nešťastná a bez radosti zo života. "Skutočne som si myslela, že to do 17 narodenín ani nedám," vyznala sa s temných myšlienok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Následne podstúpila terapiu a podporuje ju celá rodina, preto je teraz schopná s podobnými pocitmi bojovať. V istom zmysle ale chápe, prečo sa zrútila Britney Spears, ktorá zrejme neuniesla slávu. Billie má len 18 rokov a už má na konte napríklad päť cien Grammy či dve American Music Awards.

Súvisiace články

Najčítanejšie