Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jasmina zverejnila rodinnú fotku! Ľudia si všimli TENTO detail a už to išlo!
Zdielať na

Jasmina zverejnila rodinnú fotku! Ľudia si všimli TENTO detail a už to išlo!

Archívna reportáž

Podľa fotiek by si človek mohol myslieť, že Jasmina a Rytmus ani nežijú na Slovensku. Ak totiž zverejnia nejakú fotku, obvykle nie je z Bratislavy, ale spoza hraníc našich západných susedov.

Je celkom pochopiteľné, prečo sa Jasmina a Patrik Vrbovskí nechodia so Sanelom promenádovať po centre Bratislavy. Sú príliš známi a mať na sebe všetky oči iste nie je úplne príjemné.

Keď už pridajú nejakú fotku, obvykle je buď z ich domčeku v Malinove, občas z hôr, no najčastejšie z Viedne.

Ešte predtým, ako sa stal otcom, mal Rytmus pre rodičov dobré rady:

Tam vyrazili aj prvý februárový víkend, aby si spravili obligátnu fotku - rodinka pred Stephans dómom, teda pred dómom sv. Štefana, jednej z najznámejších dominánt mesta. Fotku zverejnili obaja. Rytmus, aj Jasmina. Rytmus pridal aj pekný popis: "S mojím princátkom a kráľovnou". No väčšiu pozornosť si vyslúžil Jasminin príspevok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

S mojim princátkom a královnou ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Na fotke je totiž lepšie vidieť, že malý Sanel je len v ponožkách, čo rozhorčilo niektoré z fanúšičiek. Odporúčali chlapčekovi kúpiť topánočky. Rytmus okamžite zareagoval, ako obvykle sarkasticky: ´Áno, lebo kočík sme zabudli doma. Máte veľkú pravdu. Ja som myslel, že v tých ponožkách vydrží vonku celý deň".

Tieto "dobré", no najmä nevyžiadané rady, ale Vrbovským náladu iste nepokazili. Jasmina si zaspomínala, ako od detstva chodila pravidelne do Viedne, no teraz je to pre ňu ešte väčší zážitok. "Najkrajšie je, ako vidím, že všetko to teraz robím so svojou rodinou a nenormálne ma to teší, lebo tieto naše výlety mi robili krásne detstvo, šťastné detstvo a to je to, čo pre Teba chcem," napísala Jasmina krásny odkaz Sanelovi, ktorý hádam tú chvíľu v ponožkách prežije navzdory obavám pár komentujúcich.

Súvisiace články

Najčítanejšie