Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Milan Kňažko so skvelou herečkou po boku! Premýšľa o premárnených šanciach
Zdielať na

Milan Kňažko so skvelou herečkou po boku! Premýšľa o premárnených šanciach

Známy slovenský herec Milan Kňažko sa vracia na divadelné dosky. V divadle Na Jezerce už zažiaril v monodráme, za ktorú získal prestížnu cenu Thálie.Tentokrát si zahral s Jiřinou Bohdalovou. Po skončení premiéry predstavenia "Gin Game" im diváci nadšene tlieskali. Štáb televízie JOJ bol pri tom.

Nekonečný potlesk stoviek ľudí sprevádzal záverečné ďakovačku dvoch bardov herectva, ktorí sa dokola zas a znovu prichádzali pokloniť nadšeným divákom v sále zaplnenej do posledného miesta.


Tak dopadla jedna z najočakávanejších divadelných udalostí tohto roku. Pri obsadení Kňažko - Bohdalová to ani nemohlo dopadnúť inak.

Milan Kňažko bol aj azda aj jednou z najvýraznejších osobností Nežnej revolúcie:

Hlavní hrdinovia predstavenia Gin Game neskrývali dojatie, pár minút po premiére si každý užíval po svojom, Milan Kňažko so šampanským v ruke. "To je ako keď človek ide na vysoký kopec, a keď dosiahne vrchol," prirovnal Kňažko divadelnú premiéru k horolezeckému výkonu.

Na pódiu to medzi Jiřinou Bohdalovou a Milanom Kňažkom doslova iskrilo. Dvaja dôchodcovia sa stretnú v domove dôchodcov a pri stole nad kartami premýšľajú o živote, premárnených šanciach. "Prehry treba znášať ako súčasť blíženia sa k výhre," zafilozofoval si skvelý herec.

Divadlo Jezerka je pre Kňažka niečo ako druhý domov, tu dostal herecké úlohy, ktoré mu priniesli ocenenia a vystrelili ho medzi najuznávanejšie herecké veličiny. Dlho očakávanú udalosť si nenechalo ujsť mnoho hereckých kolegov, aj politikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie