Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Daru čaká hektický rok. V starom ju sformovali ťažké chvíle
Zdielať na
Hudba

Daru čaká hektický rok. V starom ju sformovali ťažké chvíle

Archívna reportáž

Slovenská speváčka Dara Rolins neľutuje podľa vlastných slov ani to nepríjemné, čo ju postihlo v končiacom sa roku.

​"Viete, ako to v živote býva... Za ten rok sa udeje veľa vecí, ktoré nás sklamú, potešia, zarmútia, vynervujú, rozčúlia, prinútia nadávať, plakať, proste všetko, a to je dobre. Ja neľutujem ani tie nepríjemné emócie a momenty, pri ktorých mi bolo ťažko, lebo si myslím, že aj to ma formuje a vytvára to zas sled tých ďalších udalostí, pri ktorých, naopak, cítim pohodu a šťastie, a viem si vážiť tie minúty, keď tie veci fakt fungujú, a keď sú také, aké majú byť," poznamenala speváčka.

"Myslím, že každý rok má pre mňa kúzlo. V každom roku som extrémne aktívna, to už je taký môj štandard, nedokážem si predstaviť, že by som pri konci nejakého roka povedala, že no tak tento bol taký voľnejší, tak som si pekne oddýchla a načerpala silu," zasmiala sa Dara.

Pozrite si archívnu reportáž:

"Každý rok je mazec, začne a neviem, kedy sa skončí. Aj tá 19-tka bola výživná a ja som za ňu rada," skonštatovala.

Rovnako hektický bude mať podľa vlastných slov aj rok 2020.

"Ten môj život je taký akčný, že sa nedostávam do momentov, že neviem, o čom písať, že by som bola prázdna alebo vypísaná alebo by som si hovorila: 'Panebože, toto som už riešila, o tom som hovorila... Čo iné by som ešte mohla?' Ja hovorím, že mám kučeravé myšlienky, v mojej hlave sa stále niečo rodí a aj to, čomu som sa už venovala, aj to, čo som už riešila, dávam každý rok do iných súvislostí," prezradila Rolins.

Súvisiace články

Najčítanejšie