Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Známy český herec označil Gotta za blázna! Dôvodom majú byť Karlove deti!
Zdielať na

Známy český herec označil Gotta za blázna! Dôvodom majú byť Karlove deti!

Archívna reportáž

Karel Gott splodil počas života štyri deti, samé dcéry. Prvú, Dominiku, mal ako 34-ročný a rozhodne nebola plánovaná. Ani druhá, 32-ročná Lucie, nebola plodom pevného vzťahu, Karel dokonca vyžadoval DNA testy otcovstva. Až posledné dve dievčatá boli skutočne vysnívané.

Ivana Macháčková natoľko zasiahla Karlove srdce, že si ju vzal za manželku, čo sa za takmer 70 rokov maestrovho život žiadnej nepodarilo.

No nielen to. Napriek pokročilému veku sa pustili aj do založenia rodiny. A boli úspešní hneď dvojnásobne.

Nedlho pred smrťou nahral Karel duet s dcérkou Charlottou:

V roku 2006 sa narodila Charlotte Ela, jej otec mal vtedy 67 rokov. O dva roky neskôr pribudla Nelly Sofie. Karel Gott sa tak stal otcom vo veku, keď sú už muži zväčša starými otcami, niektorí aj prastarými.

Práve za to ho nepriamo kritizoval herec Ivan Vyskočil, píše portál Extra.cz. Ten má tri deti z viacerých manželstiev, no ďalšie už neplánuje. Nechce vraj "dopadnúť ako Karel Gott", ktorý si svoje dcérky, žiaľ, dlho neužil. Vyskočilova 31-ročná priateľka Romana z toho ale zjavne nadšená nie je. „Chcela by mať deti, no ja už nie som taký blázon ako Janda alebo zosnulý pán Gott, aby som si sám robil vlastných vnukov. To nie je dobre," myslí si obľúbený herec.

Nepáči sa mu nielen to, že by si ich možno dlho neužil, ale aj to, že by im jednoducho nestačil. "Človek má byť na deti mladý. Aby som si spravil napríklad syna a ten by si chcel so mnou zahrať futbal a ja by som ho nedobehol, tak to nie," hovorí Vyskočil a úprimne vyzýva svoju priateľku, aby ho radšej opustila, ak chce deti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie