Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kandráč o Vianociach: Vieme, kde ich strávi a čo mu manželka zakázala
Zdielať na
Hudba

Kandráč o Vianociach: Vieme, kde ich strávi a čo mu manželka zakázala

Spevák Ondrej Kandráč miluje Vianoce a tvrdí, že v každom z nás drieme kúsok dieťaťa. Vieme, čo bude robiť na Vianoce a aj to, čo mu manželka na Štedrý deň zakázala.

"V každom z nás drieme kúsok dieťaťa. Pre mňa sú Vianoce synonymom hojnosti, štedrosti, dobrého jedla ale hlavne vnútornej pohostinnosti. Že sme jeden s druhým a máme sa radi a vážime si to, že sme spolu," hovorí Kandráč. 

Najkrajšie sviatky roka strávi Ondrej Kandráč s rodinou. "Vianoce, to je doména rodiny a tam si neviem predstaviť nič iné, ako keď je fajn zakúrené v tom našom krbe a pripravíme vianočné špeciality s tešíme sa z toho, že po hektickom období sme opäť spolu," dodáva.

"Manželka mi povedala, že jej najväčšiu radosť urobím, ak doobeda nezdúchnem k susedovi Valérovi a nebudeme degustovať medovinu. Toto som jej sľúbil, aj to je veľký vianočný darček," prezradil Ondro Kandráč.

Vianoce budú mať dnes večer všetci tí, ktorí sú fanúšikmi relácie Všetko, čo mám rád. "Je to už tretíkrát, čo vysielame vianočný špeciál. Ja sa vždy teším, že tento formát v našej rodine a medzi mojimi blízkymi vždy musí byť. Čo je krajšie počas Vianoc ak to, že si môžeš zaspievať naše ľúbozvučné koledy a porozprávať sa so svojimi priateľmi a pospomínať na vianočné zvyky a príbehy," hovorí Kandráč. 

"Prijala pozvanie Kamila Magálová a Martin Babjak. Tí si pozvali svojich hostí, bol tam aj Janko Lehotský, pozvanie prijal aj Janko Babjak či Berco Balogh," dodáva Kandráč. 

Rovnako, exkluzívnymi menami, bude plný aj silvestrovský špeciál. Tešiť sa môžete na Juraja Baču, Gypsy Čáve či akordeonista Michal Červienka. 

Ondrej Kandráč má aj dve novinky, sú nimi dve CD-čka. "To sú vianočné darčeky. Ja sa teším z každého toho CD-čka, lebo je to dielko, ktoré nás pevne verím, prežije," praje si Kandráč

Jedno je nové CD Kandráčovcov, druhé vianočné prekvapnie je CD aj s DVD koncert z kupeľov Lúčky. "Bolo tam sedem tisíc ľudí a sme dumali, ako to ešte viac uchopiť. Tak vyšlo z toho DVD. 

Súvisiace články

Najčítanejšie