Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celeste Buckingham predstavuje nový videoklip, TOTO ju inšpirovalo
Zdielať na
Hudba

Celeste Buckingham predstavuje nový videoklip, TOTO ju inšpirovalo

Archívna reportáž

Speváčka Celeste Buckingham zverejnila videoklip k piesni Time Is Ours. Singel, ktorý vyšiel na jej ostatnom albume Bare (2017), pritom predstavila v novej verzii. V nej interpretku sprevádza spevácky zbor.

​"Pesničku som napísala už dávnejšie s Martinom Maxom Šrámekom a Matejom Miklošom na môj album Bare, ale táto verzia je so zborom BL Gospel. Produkoval ju Rasťo Dubovský, ktorý sa spoločne s Jurajom Lehutom postaral aj o finálny mix a mastering. O aranžmány zboru sa postaral Remo," priblížila skladbu mladá speváčka, podľa ktorej až teraz dozrel čas na zverejnenie singla a klipu.

"S celým príbehom tejto pesničky sa spája myšlienka času. Vznikla totiž už pred niekoľkými rokmi, no až teraz dozrel jej čas, aby uzrela svetlo sveta aj ako singel a videoklip. Som veľmi rada, že si táto pieseň počkala na túto krásnu verziu so zborom, ktorý jej vdýchol úplne nový rozmer. Preto som sa ju rozhodla zverejniť až teraz - po všetkých tohtoročných projektoch a pracovných povinnostiach mi práve predvianočný čas prišiel ako ideálny okamih, kedy odovzdať posolstvo tejto skladby ďalej," poznamenala.

Pre Buckingham je Time Is Ours podľa jej slov veľmi špeciálna a osobná skladba.

Pozrite si SKLADBU:

"Vznikala totiž v čase, keď do našej hudobnej rodiny prišiel nový život, narodilo sa malé dievčatko, a zároveň v tom istom čase ma opustil môj milovaný starý otec. V tej istej chvíli som pocítila príchod nového života i odchod starého života a spojilo sa to vo mne do takej silnej emócie, že z toho vznikla nová pesnička," povedala Celeste o svojej inšpirácii pre skladbu.

Súvisiace články

Najčítanejšie