Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľké vyznanie Dare Rolins! Miro Jaroš si vylial srdce!
Zdielať na
Hudba

Veľké vyznanie Dare Rolins! Miro Jaroš si vylial srdce!

Archívna reportáž

Dara Rolins by iste nemala o nápadníkov núdzu, ak by chcela mať vzťah. No nezbožňujú ju len jej fanúšikovia, ale aj kolegovia. S veľkým priznaním teraz prišiel idol detí - Miro Jaroš.

Darinka Rolincová bola milovaná speváčka azda pre všetky deti narodené v Československu v 70. a 80. rokoch. Je ale jednou z mála detských hviezd, ktoré si dokázali slávu udržať po celý život.

Darinku zbožňoval aj malý Mirko Jaroš zo Žiliny. Je od Dary o 6 rokov mladší, no jeho láska evidentne pretrvala až do dnešných dní.

Miro sa preslávil ako spevák pre deti:

Reč je, samozrejme, o platonickej láske, alebo skôr o veľkom obdive. Vďaka tomu, že sa stal z Mira Jaroša stal spevák, spoznal sa s Darou aj osobne.

Na svoj Instagram teraz pridal krásne vyznanie. "Stretnúť Daru je vždy zážitok! Jediná naša speváčka, ktorej diskografiu mám doma - už od 1981, chápeš?! Môj detský idol - vďaka jej pesničkám som začal spievať aj ja. Idoly prichádzajú, aj odchádzajú. Dara zostáva," napísal Jaroš v prvých vetách k spoločnej fotke s Darou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stretnúť Daru je vždy zážitok? Jediná naša speváčka, ktorej diskografiu mám doma - už od 1981, chápeš?!? Môj detský idol - vďaka jej pesničkám som začal spievať aj ja? Idoly prichádzajú, aj odchádzajú. Dara zostáva. Nikdy som ju nevidel v zlej nálade, vždy pozitívne žiari?Dávnejšie, na DOD v @tvmarkizaofficial som ju videl ako sa fotí s fanúšikmi a rozdáva úsmevy. Mal som vtedy blbý deň, tiež som sa síce fotil, ale do smiechu mi nebolo? Pýtal som sa jej, ako to celé tie roky zvláda a dodnes si pamätám, čo mi povedala: “Práca, ktorú máme je dar. Nie vždy máme svoj deň, ale bez týchto ľudí, ktorí sa chcú s nami fotiť, by sme ju nemali. Je to to najmenej, čo pre nich môžeme urobiť a ako im poďakovať.❤️ Ďakujem @dararolins_vermi často si na to spomeniem?Rád som ťa videl? #olo #ambasador #fun #idol #wisdom #laugh #selfie #zberateľ #úplňok #star #fanúšik #galgan

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Jaros (@jarosmiro),

Dôležitejšie sú ale slová, ktoré nasledovali. Miro si zaspomínal, ako raz Daru stretol na jednej akcii, ona žiarila a rozdávala úsmevy, on nemal práve najlepší deň. "Pýtal som sa jej, ako to celé tie roky zvláda a dodnes si pamätám, čo mi povedala. 'Práca, ktorú máme je dar. Nie vždy máme svoj deň, ale bez týchto ľudí, ktorí sa chcú s nami fotiť, by sme ju nemali. Je to to najmenej, čo pre nich môžeme urobiť a ako im poďakovať'," odcitoval Miro Darine múdre slová. A dodal, že si na ne odvtedy často spomína.

Súvisiace články

Najčítanejšie