Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lucie Bílá prezradila PRÍŠERNÉ tajomstvo z detstva! Mohlo ju to navždy poznačiť?!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá prezradila PRÍŠERNÉ tajomstvo z detstva! Mohlo ju to navždy poznačiť?!

Archívna reportáž

Lucie Bílá zažila v detstve niečo, na čo by zrejme chcela každý čo najskôr zabudnúť. Ideálne to nikdy nezažiť. Ona svoje trápenie nielenže zverejnila, ale dokonca si z neho odniesla niečo pozitívne.

Lucie Bílá po prvýkrát prehovorila verejne v rozhovore pre portál Ahaonline.cz o svojom trápení v detstve. Nešlo pritom o žiadnu drobnosť.

Po narodení totiž dnes 53-ročnej speváčke diagnostikovali vrodenú vadu bedrových kĺbov. Lekári dokonca nevedeli, či bude Lucie vôbec niekedy chodiť.

Vypočujte si inú intímnu spoveď speváčky:

Nakoľko jej mame na osude dcérky veľmi záležalo, súhlasila s drastickou liečbou. Lucka musela byť skoro dva roky pripútaná remeňmi k drevenej doske. "Skoro rok a trištvrte som musela byť pripútaná na doske, takže ma mamička nemohla nikdy nosiť. Môj brat si myslel, že som autíčko, lebo tam boli štyri obrovské skrutky, ktorými mi tie nohy uťahovali," opísala Lucie pomôcku ako z hororu.

Bez maminho objatia sa vyrastá ťažko, no napokon mala táto drastická liečba úspech. Krátko pred druhými narodeninami sa mohla po prvýkrát začať hýbať ako ostatné deti. "Akonáhle ma pustili, začala som behať a vyvádzať. Bolo to pre mňa dosť zásadné. Síce si to nepamätám, ale asi tam sa to vo mne zrodilo, to, že som nikdy nič nevzdávala," hovorí o pridruženom pozitívnom efekte liečby speváčka. Možno aj vďaka tomu dosiahla úspech, o akom väčšina ostatných speváčok v našom priestore ani nesníva.

Súvisiace články

Najčítanejšie