Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Už úraduje! Ivana Gottová spravila TOTO veľké rozhodnutie v mene zosnulého manžela!
Zdielať na

Už úraduje! Ivana Gottová spravila TOTO veľké rozhodnutie v mene zosnulého manžela!

Archívna reportáž

Už je to sedem týždňov, čo svet opustil veľký hlas, mnohonásobný Zlatý slávik Karel Gott. Pre jeho najbližších to znamenalo nielen stratu milovaného otca a manžela, ale aj prílev povinností.

Nielen vyrovnávanie sa so stratou, riešenie dedičstva, ale aj úradovanie  jedinú manželku Karla Gotta, 43-ročnú Ivanu, píše portál Blesk.cz

Hoci Karel o svojom blížiacom sa konci pre vážnu diagnózu zrejme vedel a snažil sa mnohé veci zariadiť, predsa len bolo jasné, že kopa povinností sa po jeho skone presunie na Ivanu.
Pripomeňte si dôstojnú a dojímavú omšu za Karla Gotta: 

​Prvé rozhodnutie na seba nenechalo dlho čakať. Gottovú oslovilo vydavateľstvo, ktoré má v portfóliu albumy Karla Gotta. Tie sa čoskoro vypredajú a tak museli vdovu požiadať o súhlas s dotlačou. "O albumy Vianoce v Zlatej Prahe a Biele Vianoce je taký záujem, že skladové zásoby nebudú stačiť. Preto bolo nutné obrátiť sa na agentúru zastupujúcu pána Gotta," povedal pre Blesk zdroj z vydavateľstva.

​Konateľkou spoločnosti Karel Gott Agency je práve Ivana Gottová, ktorá svojho manžela zastupovala od roku 2015 a po jeho smrti to platí naďalej. S ďalším vylisovaním vianočných albumov súhlasila.

Vianoce v zlatej Prahe sú v Česku najpredávanejším albumom všetkých čias. Od vydania v roku 1969 sa ho predali vyše dva milióny kusov. Vydavateľstvo avizuje, že by čoskoro rado prinieslo album s dosiaľ nevydanými piesňami Karla Gotta. Nakoľko ide o prerábky svetových hitov, potrebujú súhlas majiteľov práv. A nielen to, súhlasiť musí aj Ivana Gottová, ktorá zatiaľ neprikývla, chce najprv vidieť návrh obalu aj sprievodné texty.

Súvisiace články

Najčítanejšie