Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rytmus rozbil internety! Získal MEGA počet zhliadnutí TOHTO rozhovoru!
Zdielať na
Hudba

Rytmus rozbil internety! Získal MEGA počet zhliadnutí TOHTO rozhovoru!

Archívna reportáž

Presne týždeň uplynul od veľkolepého K.O., ktoré zasadil slovenský fighter Attila Végh svojmu vyzývateľovi, Čechovi Karlosovi Vémolovi. Do ringu ho rapom odprevadil Rytmus a nie je tajomstvo, že tí dvaja sú dobrí kamaráti.

Patrik Vrbovský a jeho manželka Jasmina neskrývali nadšenie nielen z výsledku zápasu, hoci bol kratší, ako si ktokoľvek dovolil predpokladať. 

Vémola totiž išiel k zemi už po dvoch minútach. No manželom sa bez ohľadu na výsledok páči MMA celkovo a úctu si zaslúžia obaja športovci, ako ohnivo a s hnevom napísala vo svojom kritickom statuse Jasmina.

Pozrite si Attilu Végha v Ranných novinách TV JOJ po zápase:

Rytmus sa komentáru zdržal, no rád sa pochválil fotkami s víťazom, kamarátom Attilom. "Keď som objavil bojové športy, tak Attila bol môj prvý tréner. Od prvého momentu sa z nás stali kamoši, lebo je to prešpekulovaný maďarský romák z priehrady," vtipne pripomenul, ako sa s Attilom skamarátili. O pár dní po zápase vďaka tomu prišiel s niečím, čo mu teraz môže závidieť nejeden športový redaktor, minimálne, čo sa dosahu na diváka či čitateľa týka.

Raper totiž svojim fanúšikom na Instagrame priniesol rozhovor s Véghom. "Iba tak sme kecali a hovorím si, že treba sa podeliť s fanúšikmi," opísal svoje pohnútky Rytmus. Rozhovor sa niesol aj vďaka dobrému vzťahu medzi Patrikom a Attilom, vo veľmi príjemnom duchu a všeličo sa mohli fanúšikovia bojovníka dozvedieť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Rozhovor rozdelil na dve časti a dobre spravil. Dokopy mu totiž vyniesol 320 tisíc zhliadnutí, čo je číslo, o akom môžu skutočne mnohé športové portály len snívať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie