Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Majk Spirit šokoval novinkou! Venoval ju Karlovi Gottovi!
Zdielať na

Majk Spirit šokoval novinkou! Venoval ju Karlovi Gottovi!

Archívna reportáž

Majk Spirit si nikdy nekládol nízke ciele. Jeden z najvychytenejších slovenských raperov plánoval v živote dva duety. Jeden z nich by mal byť s Eminemom. Akokoľvek šialene to znie, je to reálnejšie, ako jeho druhý sen.

Michal Dušička sníval o spolupráci so zosnulým Karlom Gottom. To sa mu už nikdy nesplní. 

Tak trochu si ale tento svoj sen predsa len splnil. Síce nerapuje s maestrom, ale zato prebral pieseň, ktorá patrila ku Gottovým veľkým hitom, hoci aj on ju prevzal od kapely Alphaville.

Pieseň Forever young, od Gotta s názvom Být navždy mlád, sa v podaní Majka Spirita volá Navždy mladý. "Sníval som o spolupráci s týmto legendárnym Maestrom, posledný rok som sa o to aj snažil a bolo to na dobrej ceste," tvrdí Majk v statuse na Instagrame.

Raper si musel vystačiť so spevákom Miťom Bodnárom, ktorý mu naspieval vokál v refréne. "Karel Gott, legendárny džentlmen živý navždy," pieseň končí týmto veršom, ktorý je v podstate jedinou priamou zmienkou o maestrovi v piesni. "Keď som sa pred pár týždňami dozvedel, že nás Karel opustil, predstavoval som si, že robíme spolu song a vznikla skladba Navždy mladý," opísal pozadie skladby raper.

Majkovi Spiritovi tak neostáva iné, ako sústrediť sa na svoj druhý sen - duet s Eminemom, alebo "prinajhoršom" s Kanye Westom, ako sa vyjadril. 

Súvisiace články

Najčítanejšie