Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Eminema vyšetrovali tajné služby! Podľa jeho textov by mohol zavraždiť prezident Trumpa!
Zdielať na
Hudba

Eminema vyšetrovali tajné služby! Podľa jeho textov by mohol zavraždiť prezident Trumpa!

Archívna reportáž

Odfarbené blond vlasy, nebesky modré oči, no žiadny nevinný chlapček to nie je. Raper Eminem má za sebou pohnutý osud. Hoci vyšiel z temných pomerov, vypracoval sa na jedného z najslávnejších raperov sveta. A nebojí sa povedať svoj názor.

Prezident USA sa medzi celebritami neteší práve veľkej obľube. Jednou z hviezd, ktoré na Trumpovi nenechá ani nitku suchú, je aj 47-ročný Eminem. 

Eminem kritizuje prezidenta Donalda Trumpa až tak intenzívne, že tajné služby vyhodnotili jeho texty ako hrozbu.

Toto je jedna z kritických pesničiek:

Začali ho vyšetrovať pre podozrenie z plánov zavraždiť Trumpa a jeho dcéru Ivanku. K tomuto závažnému zisteniu došli pri analýze textov rapera. Netreba na to ani mimoriadny dôvtip, aby bolo jasné, že prezidenta neznáša, ale plány na jeho vraždu sú zrejme dosť absurdné.

Najkritickejšou vetou má byť tá, kde Eminem rapuje: "Čo do pekla robí Ivanka Trump v kufri môjho auta?". Celá pieseň pritom pojednáva o šialenom masovom vrahovi. Ale neveľmi pekne nakladá aj Trumpovi, ktorého označuje za "nácka", priznáva, že mu z neho "vrie krv v žilách".

​Politici by ale asi mali byť na takéto správanie pomerne zvyknutí, azda všetci, aj tí najsympatickejší, majú aj svojich odporcov, nielen obdivovateľov. Otázne je, či na všetkých nasadzujú tajných agentov.

Tí priznali, že si ho boli preveriť a do správy napísali, že predvádza nevhodné správanie. To ale raperovi rozhodne žily netrhá a agenti sa dostali aj do jeho textu. "Poslal Tajnú službu, aby zistila, či mu chcem ublížiť a či som napojený na teroristov," napísal svoje domnienky Eminem.

Súvisiace články

Najčítanejšie