Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
TAKTO si Karel Gott vyberal milenky z publika! Neraz mu rodičia núkali svoje dcéry!
Zdielať na
Hudba

TAKTO si Karel Gott vyberal milenky z publika! Neraz mu rodičia núkali svoje dcéry!

Archívna reportáž

Karel Gott bol 60 rokov superhviezdou. Fešák, bohatý, populárny, s prekrásnym hlasom. Nečudo, že polovica republiky bola do neho zamilovaná. A keďže si život užíval plnými dúškami, patrili k nemu aj ženy. Veľa žien.

Nie je tajomstvom, že božský Kája, ktorý svet opustil 1. októbra, mal kvantá fanúšičiek. Mnohé z nich by pre maestra spravili čokoľvek, dostať sa do jeho postele bola pritom pre nejednu najvyššia méta. Tomu sa odoláva ťažko a Karel s tým zas až tak zjavne bojovať nechcel, píše portál Ahaonlie.cz.

Trošku zo zákulisia prezradila jeho niekdajšia vokalista, 75-ročná Vlasta Kahovcová. Tvrdí, že ženy si vyberal neomylne a vždy už vopred vedeli, ktorá to bude.

Fanúšikovia Karla Gotta za ním trúchlia aj po jeho smrti:

"Skrátka si chcel len tak užiť. Vyberal si väčšinou z fanúšičiek v publiku. Musím ale uznať, že to vždy bola buchta, ktorá v sále absolútne žiarila. Takým dievčatám sme hovorili strelnica," priznáva Vlasta, ako volali Karlove náhodné známosti.

Neboli to ale len jeho fanúšičky z publika, z ktorých si spevák mohol vyberať. Vokalistka Vlasta prezradila ešte šokujúcejšie fakty. "To prišla rodinka v Mercedese, pred hotelom vystúpila a to svoje dievčatko, načačkané a upravené, doslova strkali pred sebou. Prišli skutočne s tým, že Karel si ich dcérenku všimne. Niekoľkokrát sa to aj podarilo," opísala neveľmi sympatické praktiky niektorých rodičov Vlasta. Dodala ale, že hoci išlo o mladé dievčatá, vždy boli iste plnoleté. 

Najväčšie fanúšičky, priam úplne posadnuté, mal zlatý slávik v Nemecku, niektoré vraj mali vlastný autobus a prešli celú krajinu Karlovi v pätách.

Súvisiace články

Najčítanejšie