Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kate šokovala tým, čo má rada jej dcérka Charlotta (4)! Nie je to len pre DOSPELÝCH?!
Zdielať na

Kate šokovala tým, čo má rada jej dcérka Charlotta (4)! Nie je to len pre DOSPELÝCH?!

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Kate, manželka princa Williama, prezradila niečo zo súkromia svojej rodiny. Išlo o chute, ktoré členovia tejto kráľovskej famílie preferujú. Najviac prekvapili preferencie malej princezničky.

Vojvodkyňa Kate je matkou troch detí, najstarší je 6-ročný George, o dva roky mladšia je Charlotte a trio uzatvára ročný Louis. O jedálničku najstaršieho a najmladšieho sa veľa nevie, princeznička má ale ozaj neobvyklé chute, píše portál Blesk.cz.

Počas októbrovej služobnej cesty v Pakistane sa vojvodkyne pýtali, na čom si doma rada pochutnáva. Prekvapila tým, že často varí sama, bez pomoci zamestnancov kuchyne.

​Ešte viac ale prekvapila tým, že veľmi často varí korenisté, dokonca až vyslovene pikantné jedlá. Nemôže ale navariť každému rovnako, lebo jeden má rád viac, iný menej pikantné. Deti by pritom pálivé jedlá nemali jesť vôbec, či lepšie povedané, európskym deťom rozhodne obvykle nechutia.

​"William má rád stredne pikantné, ja tiež. Dokonca aj Charlotte je v pohode s ostrým jedlom," prekvapila Kate a vyvrátila tým predsudky, žeby deti štipľavé nechceli ani za svet.  Možno je to aj tým, že samotná Charlotte je "ostrejšia", teda žiadna precitlivená princeznička. Je detsky drzá, bezprostredná a veselá. Presne taká, aké deti obvykle sú. Len jej starší brat je "vycepovaný" a drží vzorne kráľovské vystupovanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie