Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Hrôza na koncerte! Lady Gaga spadla z pódia priamo na chrbát!
Zdielať na
Hudba

VIDEO: Hrôza na koncerte! Lady Gaga spadla z pódia priamo na chrbát!

Archívna reportáž

Toto asi nikto nečakal! Lady Gaga chcela potešiť fanúšikov na koncerte v Las Vegas, preto si jedného z davu vybrala a zavolala k sebe na pódium. Bol však odvážny zrejme viac, ako čakala.

Lady Gaga je nepochybne v súčasnosti hviezdou prvej veľkosti. Ísť k nej na pódium musí byť pre fanúšikov životný zážitok, tentokrát sa jej ale veľkorysosť neoplatila, píše portál TMZ.com.

Hviezdy obvykle nedovolia, aby k nim na pódium niekto z davu prišiel. Jedným z dôvodov je nepochybne bezpečnosť. Fanúšik odtrhnutý od šťastia z reťaze vie narobiť poriadnu šarapatu.

Takto to v piatok v Las Vegas vyzeralo:

Už to vie aj Lady Gaga. Na koncerte vo Vegas spievala v objatí s jedným z fanúšikov, keď si ten zrazu zmyslel, že skúsi niečo viac. Speváčku si vyhodil do lona, pričom ho ona obopla nohami. Všetko by bolo v poriadku, ako profesionálka sa tvárila spokojne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#LadyGaga falls while performing ?

Príspevok, ktorý zdieľa Lit Concerts By RAPTV (@litconcertss),

Nikto ale nečakal, že mladý muž stratí na zúženom pódiu rovnováhu a príde tvrdý pád. A čo bolo horšie, ako prvá letela smerom k zemi Lady Gaga. Dopadla na zem rovno do publika. Speváčke sa snažili okamžite pomôcť, no nemala sa ako dostať na pódium. Som v poriadku, ale nie je v poriadku, že budeme potrebovať nejaký rebrík, aby som sa dostala hore,“ povedala fanúšikom speváčka.

Dôkazom, že je skutočne profíčka, je to, že hneď, ako sa dostala späť na pódium, v šou pokračovala. Dokonca sa ospravedlnila aj mladému mužovi, ktorý s ňou spadol. Isté je, že ten má zážitok na celý život, hoci s mierne trpkým podtónom.

Súvisiace články

Najčítanejšie