Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dara sa nevie spamätať, po tragických správach jej dáva zmysel JEDINÁ vec!
Zdielať na

Dara sa nevie spamätať, po tragických správach jej dáva zmysel JEDINÁ vec!

Archívna reportáž

Darinka Rolincová mala len 9 rokov, keď sa jej dostalo obrovskej cti, postaviť sa po boku už vtedy super hviezdy Karla Gotta. Naspievali duet Zvonky štěstí a stretli sa ešte nespočetnekrát. Správa o jeho smrti ju preto mimoriadne zasiahla.

Dara ale neprišla len o obdivovaného maestra, ale aj o svoju bývalú lásku. Rakovine podľahol v rovnakom čase, ako Karel Gott, aj Darin kamarát Petr Vlasák.

V smutnom statuse sa dojímavo vyznala najväčšej hviezde Česka aj Slovenska. "Karel Gott je nesmrteľný. Je to jeden z najúžasnejších ľudí, ktorých som na ceste svojim životom stretla," znie len útržok zo záplavy obdivných slov.

Dara, ktorá je na Instagrame mimoriadne aktívna a patrí medzi najsledovanejšie hviezdy v našom priestore, chcela pridať status aj na druhý deň. Ako ale pokračovať po takej smutnej správe nevedela rozlúštiť ani ona.

"Dnes som držala v ruke telefón dvakrát so zámerom, že vám napíšem - mám sa dobre, zdravím - a k tomu ešte pridám niečo... A doteraz mi to niečo nenapadlo," priznala prázdnotu po strate dvoch blízkych ľudí.

Ako azda každý rodič, má predsa len aj Dara aj v týchto ťažkých chvíľach svoje svetlo. "Jediné, čo mi vždy v spleti tých aktuálnych myšlienok naskočí a dáva zmysel, sú deti. Moja Laura, na ktorej sa môj pohľad vždy zasekne a ja sa dojmem," povedala mama Dara. K statusu pridala aj fotky so svojou malou kópiou, dcérkou Lolou, ako ju volá.

Súvisiace články

Najčítanejšie