Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zdrvená Gottova dcéra Dominika nedokáže prijať jeho smrť. TOTO jej povedala Ivana!
Zdielať na

Zdrvená Gottova dcéra Dominika nedokáže prijať jeho smrť. TOTO jej povedala Ivana!

Archívna reportáž

Dominika Gottová má za sebou ťažké obdobie, ktoré sa odrazilo nielen ja jej vzhľade, ale najmä na psychike. Podľahla alkoholu, aj tabletkám na upokojenie. Snáď jej smrť otca pri boji so závislosťou nepriťaží.

Dominika nesie smrť svojho otca veľmi ťažko a stále tomu nedokáže uveriť, píše portál Blesk.cz, ktorému poskytla rozhovor. Otec ju držal nad vodou, teraz je navždy preč.

Dominike v stredu ráno zavolala Ivana, aby jej oznámila najhoršiu správu. "Že otecko zomrel. A že s ním boli dievčatá do poslednej chvíle. Bože, je mi do plaču. On to nezvládol," opúšťala sa užialená Dominika aj počas rozhovoru.

​Správu nedokázala odovzdať ani svojej matke, 84-ročnej Antonii Zacpalovej. "Doteraz tomu nemôžem uveriť. Tomuto nie, to nie...," rozplakala sa do telefónu Gottova prvorodená dcéra. Priznáva, že napriek všetkému stále verila v zázrak. "Keď som sa dozvedela, že málo je, tušila som, že je zle. Snažila som sa mu dohovoriť. Ale je to ťažké, bolo mu zle. Pre otca je to vyslobodenie, ale strašne to bolí," úprimne priznáva hlboký žiaľ Dominika.

​Aby zvládla správu spracovať, siahla aj po tabletkách. Priznala aj to, že nenastúpila na protialkoholickú liečbu, ako otcovi sľúbila. "Nepodstupujem liečbu v zariadení, ale sama. A sľub, ktorý som dala otcovi, splním," hovorí Dominika s tým, že požiadala len o mesačný odklad nástupu na liečenie.

Za otcom od oslavy narodením koncom júla neprišla, finančne na tom nie je ideálne, hovorí dcéra multimilionára, ktorá aj teraz musí riešiť, ako sa dostať na pohreb. "Samozrejme, chcem odletieť čo najskôr. Ale musím dať dokopy financie na cestu," odhalila prekvapivý stav Gottova dcéra.

Súvisiace články

Najčítanejšie