Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Metallica ruší koncerty! Jej líder sa musel opäť pustiť do boja s démonom!
Zdielať na

Metallica ruší koncerty! Jej líder sa musel opäť pustiť do boja s démonom!

Archívna reportáž

Poriadne sklamanie musia prežívať tisíce fanúšikov najslávnejšej metalovej kapely v histórii. Metallica mala pred sebou októbrovú šnúru koncertov v rámci turné Worldwired, tá sa ale neuskutoční. Dôvod je prekvapivý.

Koncerty kapely Metallica dokážu vždy zaplniť najväčšie štadióny a bývajú vypredané veľmi rýchlo. Inak to zrejme nebolo ani v Austrálii a na Novom Zélande, kde sa mala začať šnúra 17. októbra.

Spevák a gitarista kapely Metallica James Hetfield nastúpil na protialkoholické liečenie a skupina musela preto zrušiť plánované turné. Zvyšní traja členovia Metallicy to oznámili v piatok na sociálnych sieťach.

Koncert kapely Metallica je zachytený aj v hororovom filme:

Kapela tak ruší všetky vystúpenia v rámci turné, počas ktorého mali odohrať päť koncertov v Austrálii a štyri na Novom Zélande. Fanúšikom sa členovia skupiny veľmi ospravedlňujú a sľubujú vrátenie plnej sumy za zakúpené vstupenky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A Note from Lars, Kirk, and Rob ・・・ We are truly sorry to inform our fans and friends that we must postpone our upcoming tour of Australia and New Zealand. ・・・ As most of you probably know, our brother James has been struggling with addiction on and off for many years. He has now, unfortunately, had to re-enter a treatment program to work on his recovery again. ・・・ We fully intend to make our way to your part of the world as soon as health and schedule permit. We’ll let you know as soon as we can. Once again, we are devastated that we have inconvenienced so many of you, especially our most loyal fans who often travel great distances to experience our shows. We appreciate your understanding and support for James and, as always, thank you for being a part of our Metallica family. ・・・ All tickets purchased to the shows in Australia and New Zealand, including Enhanced Experiences and Black Tickets, will be fully refunded. Links to more details on how to obtain your refund are posted on Metallica.com.

Príspevok, ktorý zdieľa Metallica (@metallica),

Podľa piatkového oznámenia zvyšných členov skupiny sa spevák James Hetfield rozhodol opätovne podstúpiť odvykaciu liečbu. "Ako asi väčšina z vás  vie, nás brat James sa trápi so závislosťou už mnoho rokov. Teraz musel, nanešťastie, opäť nastúpiť na liečebný program, aby znovu pracoval na svojom zotavení," tak znie odkaz od Kirka, Larsa a Roberta.

Metallica vznikla v roku 1981 v Los Angeles. Súčasnú zostavu tvoria okrem Hetfielda gitarista Kirk Hammett, bubeník Lars Ulrich a basgitarista Robert Trujillo. Debutovali v roku 1983 albumom Kill 'Em All.

Súvisiace články

Najčítanejšie