Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Obrovská tragédia v rodine rapera! Len desaťdňové bábätko zomrelo!
Zdielať na

Obrovská tragédia v rodine rapera! Len desaťdňové bábätko zomrelo!

Archívna reportáž

Vytúžený synček zomrel krátko po narodení. Malý Kai sa narodil 15. septembra, o desať dní neskôr sa s ním jeho rodina musela rozlúčiť navždy.

Jeden z najznámejších raperov sveta zažíva ťažké chvíle. Snoop Doggov najstarší syn Corde Broadus prišiel 25. septembra o synčeka.

Corde zverejnil na Instagrame smutné video, na ktorom sú jeho dve staršie deti - syn Zion a dcérka Eleven, ako aj jeho manželka Soraya. Je tam ale aj bábätko Kai Love.

Raper Snoop Dogg zažíval krušné chvíle aj v minulosti, nikdy ale nie také smutné, ako teraz:

​Malý chlapček je vo videu už zosnulý, zabalený v nemocničnej plachte a rodina sa s ním lúči. "Môj syn Kai priniesol do tohto sveta tak veľa lásky a pozitivity," komentoval smutné video trúchliaci otec chlapčeka.

Video môže byť pre maloleté a citlivé osoby znepokojivé:

Príčinu smrti rodina nezverejnila, ale je zrejmé, že s odchodom chlapčeka boli vyrovnaní. "Jeho energia bude žiť naďalej a týchto 10 dní pre nás bude navždy výnimočných. Vážme si život a tých, ktorých milujeme, pokým tu sme," dodal Corde Broadus.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Snoop Dogg sa k úmrtiu vnúčika vyjadril síce len nepriamo, ale jednoznačne. "Ak čelíš niečomu, čomu nerozumieš, rozhodni sa veriť Bohu. Spomeň si na všetko, čo pre teba spravil," tak znejú slová, ktoré sú v krátkom videu na Snoopovom Instagrame.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie