Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus opäť s vodotlačou cez fotky! Namiesto koncertu teraz dal TOTO a ľudia jasajú!
Zdielať na

Rytmus opäť s vodotlačou cez fotky! Namiesto koncertu teraz dal TOTO a ľudia jasajú!

Archívna reportáž

Rytmus je obchodník na pohľadanie. Nečudo, že s takým duchom to dotiahol až na vrchol slovenskej rapovej scény. Doteraz totiž využil každú fotku s rodinou na propagáciu svojho veľkolepého koncertu so symfonickým orchestrom. Teraz si vymyslel čosi iné.

Koncert na trnavskom štadióne sa zapísal do histórie slovenských vystúpení viacerými naj. Rytmus sa snažil skutočne dokázať, že je kráľ. Fanúšikov potešilo, že na svojom Instagrame ukázal konečne fotku so synčekom bez vodotlače, zrejme na počesť koncertu.

Kto si ale myslel, že to bude trvalá zmena a Rytmus už nebude Sanelovu tváričku skrývať za polopriehľadné písmená, bol na veľkom omyle. Koncert je ale za nami, tak bolo treba vymyslieť nový text.

Koncert bol Rytmusovým splneným snom:

Nejde ale o žiadne písmenká bez ľadu a skladu, naopak. Rytmus svojich fanúšikov nesmierne potešil. Po dlhých šiestich rokoch totiž vyjde nový album kapely Kontrafakt, teda zoskupenia, z ktorého raper vzišiel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja inšpirácia a škola života. #Rodina ??

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Kráľ slovenského rapu, ako sa o Rytmusovi hovorí, a.k.a. Patrik Vrbovský, právnik a raper Michal Straka, teda Ego, a lekár a DJ Ondrej Beňačka, alias Anys. Toto trio sľubuje ešte vydanie nového albumu s názvom Real Newz ešte pred Vianocami, čo bude pre ich fanúšikov skutočne mega darček.

Sám Rytmus pritom vydanie albumu nijako nekomentoval, pridal jednoducho len vodotlač s oznamom a dátumom vydania - 1. december. K fotke dal úplne iný popis: "Moja inšpirácia a škola života". S touto "školou" sa dá očakávať, že fanúšikov otecka Patrika čaká v najbližších rokoch veľa rapových hitov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie