Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Karel Gott sa ozval fanúšikom! Poďakovanie a fotka so zvláštnou INFÚZIOU!
Zdielať na

Karel Gott sa ozval fanúšikom! Poďakovanie a fotka so zvláštnou INFÚZIOU!

Archívna reportáž

Odkedy sa Karel Gott rozhodol vyjsť s farbou von a priznal vážnu diagnózu, denne k nemu prúdia stovky prianí od fanúšikov. Želajú mu skoré uzdravenie a veria, že ťažký boj vyhrá. Po troch dňoch maestro zareagoval.

Český spevák Karel Gott 12. 9. po priamej otázke denníku Blesk potvrdil, že má akútnu leukémiu. Od toho momentu k nemu začali prúdiť modlitby a povzbudzujúce správy tisícok fanúšikov.

Teraz sa maestro poďakoval fanúšikom za prejavenú podporu na sociálnej sieti Facebook. „Moji milí, prečítal som si všetky vaše krásne odkazy a priania a veľmi vám ďakujem za vašu obrovskú podporu. Veľmi si to vážim! A zdieľam s vami moju dnešnú infúziu,“ napísal na Facebooku a pripojil fotografiu s manželkou Ivanou.

Nie je to ale len tak nejaká momentka. Gott zverejnil na svoje pomery neobvykle intímny záber. S Ivanou sa totiž na fotke bozkávajú. Prejav lásky sa stretol s veľmi pozitívnym ohlasom.

Osemdesiatročnému interpretovi popriali skoré uzdravenie aj Dara Rolins, Monika Absolonová, Hana Zagorová, Lucie Bílá či Jitka Zelenková. Karel Gott sa zveril do rúk odborníkov vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí v Prahe. Lieči sa ambulantne, je rád, že môžu byť stále doma so svojou rodinou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie