Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koniec dua Twiins! Cesty Veroniky a Daniely sa po rokoch rozchádzajú!
Zdielať na

Koniec dua Twiins! Cesty Veroniky a Daniely sa po rokoch rozchádzajú!

Archívna reportáž

Portál Topky.sk prišiel s prekvapivou správou. Asi najznámejšie slovenské dvojičky, speváčky Veronika a Daniela Nízlové, už nebudú pokračovať v spoločnej kariére.

Hoci majú sestry Veronika a Daniela Nízlové len 33 rokov, spevom si zarábajú už neuveriteľných 23 rokov. Z malých dievčatiek vyrástli sexi ženy, pri ktorých klipoch by sa nejeden prudérnejší človek azda aj červenal. No už je tomu koniec, píšu Topky.

Nikdy sa im nepodarilo nejako zásadne ovládnuť hitparády, no svojich fanúšikov si vždy našli. Dokonca sa im podarilo spolupracovať aj so svetovými hviezdami, ako Flo Rida, Sean Paul či Snoop Dog.

Twiinsky boli celú dobu pod drobnohľadom, stačil gram tuku navyše a už všetci riešili, čo sa deje:

​Nikdy ich pritom nič nerozdelilo, ani vzťah Daniely s brankárom Rasťom Staňom, ani jej manželstvo s Braňom Jančichom, ani svadba Veroniky s dlhoročným priateľom Tomášom Krúpom. Zmena nastala až s príchodom 24-ročného futbalistu Stana Lobotku, s ktorým si začala Daniela.

​Ich vzťah vyzerá vážne, špekuluje sa dokonca aj o tehotenstve Daniely. Keďže Stano hrá v Španielskom Vigu, Twiinska trávi veľa času s ním a na hudbu jej už voľno neostáva. Preto sa so sestrou dohodli, že je čas kariéru ukončiť. Týka sa to ale len tej spoločnej, Veronika totiž so spevom nemieni skončiť a bude pokračovať ako sólistka.

Súvisiace články

Najčítanejšie