Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kali sa oženil! TOTO sú prvé fotky zo svadby!
Zdielať na

Kali sa oženil! TOTO sú prvé fotky zo svadby!

Archívna reportáž

Raper Kali v sobotu vymenil pohodlné gate a tričko za elegantný oblek. Tak sa to patrí na svadbu, tobôž, ak ide o ženícha. Kali sa ako mladoženáč zmenil na nepoznanie!

S priateľkou Alicou sú od februára šťastnými rodičmi malej Nellky. To, že sa chcú vziať, vedeli už predtým. Kali veľké plány prezradil ešte v zime.

Kaliho dobrý kamarát Peter Pann nemohol chýbať ani na svadbe, toto prezradil ešte v máji:

Na sklonku leta sa veľký deň skutočne udial, hoci počasie nevyšlo úplne ideálne, na šťastí to mladomanželom iste neubralo. Veľká slávnosť sa konala v Lozorne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak Kali a Alica sú svoji ❤️GRATULUJEME?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Kali Fanpage ❤️ (@___dezertkalimusic___),

Šťastní mladomanželia pridali v nedeľu aj fotku obrúčok s poďakovaním pre všetkých hostí:

Kali v elegantnom obleku, nevesta v luxusných svadobných šatách značky Galia Lahav, ktorých cena len za požičanie sa ráta v tisícoch.

Posledný večer pred svadbou ale Kali a Alica nestrávili spolu. Na oboch čakala rozlúčka so slobodou vo veľkom štýle, presne taká, aká má byť. Pokojne aj gýčová, hoci to bolo Alici kedysi proti srsti, ako napísala na Instagram: "Vždy som si vravela, že takýto gýč by som nechcela, ale vždy, keď kladiem odpor, tak sa to aj tak stane. Takže limuzína, závoj, korunky, balón, všetko bolo".

Z Kaliho rozlúčky so slobodou sa podarilo zverejniť len jednu rozmazanú fotku, ktorá ale zrejme presne ilustruje to, čo sa dialo. Kopa neviazanej zábavy s kamarátmi.

"Naše rozlúčky so slobodou, aj keď slobodný ostáva každý z nás, len už musí poslúchať svoju ženu," napísal Kali, čo sa v jeho živote od soboty mení.

Súvisiace články

Najčítanejšie