Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gottova kamarátka: Ivana sa zmenila, Karlovi bráni v tom, čo má najradšej!
Zdielať na

Gottova kamarátka: Ivana sa zmenila, Karlovi bráni v tom, čo má najradšej!

Archívna reportáž

Už dvadsať rokov tvoria pár, 11 rokov sú manželmi. Za tú dlhú dobu sa zmenilo všeličo, no najmä Ivana, tvrdí Vendula Pizingerová.

Vendula Pizingerová je verejnosti známa skôr pod svojím predchádzajúcim priezviskom Svobodobá. Vdova po geniálnom skladateľovi Karlovi Svobodovy si zažila nenávisť verejnosti po samovražde jej manžela, za ideálne ale zjavne nepovažuje ani manželstvo Gottovcov, píše portál blesk.cz čerpajúc informácie z rozhovoru pre XTV.

Karel Svoboda stojí za mnohými hitmi Karla Gotta, poznali sa dlhé roky a boli priatelia. Vendula sa s Ivanou zoznámila v podstate hneď, ako sa dala dokopy s Gottom.

Hviezdy sa spojili, aby zablahoželali božskému Kájovi:

"Keď začala s Karlom chodiť, bola veľmi sympatická, ale potom sa niečo stalo a ona sa dosť zmenila," spomína Vendula. S Ivanou sa rozhodne nestali priateľkami, zašlo to až tak ďaleko, že nedostala ani pozvánku na oslavu spevákovho jubilea.

"Myslím, že Ivana Gottová uznala, že Karel je chorý človek a snaží sa ho brániť. Od okolitého sveta. Ale ja si myslím, že pre Karla Gotta je okolitý svet jeho potrava," myslí si vdova po Svobodovi. Na tom iste môže byť kus pravdy, Karel predsa stával pred milovaným publikom zhruba 60 rokov.

"Nemyslím si ale, žeby Ivana stála o moje rady. Je to mladá žena, ktorá to nemá jednoduché. Je ambiciózna a žiť v tieni Karla nie je nič jednoduché," vysvetľuje okolnosti života Gottovcov Vendula.

Súvisiace články

Najčítanejšie