Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Meghan opustila Harryho aj maličkého ARCHIEHO! Sama odletela z Británie!
Zdielať na

Meghan opustila Harryho aj maličkého ARCHIEHO! Sama odletela z Británie!

Archívna reportáž

Malý Archie má len štyri mesiace a už ostal bez maminho náručia. Meghan sa totiž rozhodla, že odletí do USA. Manžela a synčeka pritom nechala doma, v Británii.

Dôvod, pre ktorý sa 38-ročná vojvodkyňa rozhodla opustiť svojich najdrahších, je pomerne prekvapivý. Išla podporiť svoju kamarátku Serenu Williams na dôležitý tenisový turnaj US Open, píše portál The Times.

Priateľstvo je nepochybne dôležité, ale materstvo snáď ešte viac. Meghan odišla od Archieho na dva dni, z čoho sa dá pomerne jasne usúdiť, že už ani nedojčí.

Takto sa začiatkom mája pochválili Meghan a Harry bábätkom:

Nepochybne sa Harry aj s opatrovateľkou bez problémov o bábätko postarajú, Meghanina cesta má ale ešte jeden kritický rozmer. Na výletík do USA si totiž odskočila práve v čase, keď sú s Harrym pod paľbou kritiky za pričasté lietanie súkromným lietadlom, ktoré je neekologické.

​Meghan sa v tomto prípade poučila a rozhodla sa letieť komerčnou linkou. Stovky kíl oxidu uhličitého tak neuniknú do ovzdušia len na účet vojvodkyne, ale všetkých pasažierov letu. "Je to cesta na poslednú chvíľu. Meghan je nadšená, že môže podporiť svoju kamarátku a potom sa hneď vráti späť," povedal nemenovaný zdroj denníku The Times.

Súvisiace články

Najčítanejšie