Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka Hlaváčová sa opustila: Nemám chuť chodiť von, ani komunikovať, chcem len dožiť!
Zdielať na

Herečka Hlaváčová sa opustila: Nemám chuť chodiť von, ani komunikovať, chcem len dožiť!

Zdroj: archív ahaonline.cz

Jedna z najsympatickejších českých herečiek, ktorá žiarila v mnohých filmoch, prevažne v komédiách, už nemá chuť sa zabávať. Choroba ju zachvátila natoľko, že už chce len dožiť.

Srdcia divákov si 81-ročná Jana Hlaváčová získala v mnohých úlohách, no určite nezabudnuteľná bola napríklad ako zdravotná sestra Tonička v Básnikoch, alebo aj ako Jarča v Chalupároch, píše blesk.cz.

Napriek pokročilému veku si zachovávala herečka stále šarm a vitalitu, už to ale také ideálne nie je. V januári ju opustil vo veku 85 rokov manžel, nemenej slávny herec Luděk Munzar a to jej zrejme neprospelo. Rozhodne sa ale najviac pod jej stav podpisuje Parkinsonova choroba.

Jedna z najznámejších scén z Básnikov - Jana a jej Kája:

"Nemám chuť chodiť von. Nechcem. Rovnako ako už nemám chuť s nikým hovoriť. Po prvé sa mi občas komunikuje veľmi ťažko a po druhé som toho v živote narozprávala až až," vyjadrila sa Hlaváčová.

Želá si už len v pokoji dožiť. "Tam, kam nutne musím ísť, ako na toaletu, tam s pomocou chodítka dôjdem. Alebo k lekárovi, keď ma dovezú, tak sa potom nejako doplichtím. Inak je ale zo mňa skutočne ležiak," opisuje svoju smutnú skutočnosť. O herečku sa stará 47-ročná dcéra Bára.

Súvisiace články

Najčítanejšie