Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
DJ EKG mal ďalšiu nehodu! Úradoval alkohol!
Zdielať na

DJ EKG mal ďalšiu nehodu! Úradoval alkohol!

Archívna reportáž

DJ EKG sa stal opäť účastníkom vážnej dopravnej nehody. V decembri 2016 to bola nehoda so smrteľnými následkami, o život prišiel vodič oproti idúceho auta. DJ EKG bol vo vážnom stave.

Pred necelými tromi rokmi stáli pri dídžejovi EKG všetci svätí. Z čelnej zrážky vyviazol s "len" siedmimi zlomeninami. Zranili sa aj jeho priateľka a jej kamarátka, ktoré viezol.

Takto vyzerala nehoda v decembri 2016:

​Tentokrát nebol vodičom EKG, no opäť mal obrovské šťastie. Ako napísal v statuse k fotke s rozbitým autom, vodič Peter auto "kráľovsky ubrzdil".

Dídžej pripisuje to, že vyviazli s len ľahkými zraneniami, aj kvalitnému autu. "Dobúchaný som fest, tak uvidíme, čo bude s hraniami," napísal neradostnú zvesť pre fanúšikov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2:30 Am Macháč festival a vďaka tomuto autu opäť štastne! nikdy ale NIKDY nesadajte do auta s alkoholom v krvi,ako ten opitý pán,čo nám vbehol na dodávke s @cesarproduction do cesty.... ...a Peťo to kráľovsky ubrzdil.... Tentokrát som bol ako spolujazdec.... Bmw Navždy! Ďakujem tam hore?? ...dobúchaný som fest,tak uvidíme čo s hraniami.... Po 15 hodinách konečne doma a živý❤️ ....2:30 am, Machac Festival, and thanks to this car, happy again! never, I mean NEVER ever sit in a car with alcohol in your blood like this man who ran in our way while Cesar was riding...this time ME as a passenger...BMW FOREVER! THANK YOU GOD UP THERE...fooled a lot and we will see what’s up with my playings... #djekg #bmw #life #godbless

Príspevok, ktorý zdieľa djekg (@djekg),

Najšokujúcejšia je ale správa o príčine nehody, ku ktorej došlo o pol tretej v noci. "Nikdy, ale nikdy nesadajte do auta s alkoholom v krvi, ako ten opitý pán, čo nám vbehol na dodávke do cesty," pomenoval obrovskú chybu vodiča druhého auta DJ EKG.

Dídžej nezabudol poďakovať "tam hore". Po 15 hodinách sa konečne dostal domov, ako napísal - "zdravý a živý". Anjel strážny ho zjavne stále neopustil.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie