Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česká kapela Mirai obeťou hromadnej nehody na diaľnici! Zasahovala aj helikoptéra!
Zdielať na

Česká kapela Mirai obeťou hromadnej nehody na diaľnici! Zasahovala aj helikoptéra!

Zdroj: Instagram/Mirai

Obľúbená česká kapela Mirai šokovala fanúšikov na sociálnej sieti informáciou o nehode na diaľnici D4, ktorej boli účastníkmi. Išli pritom práve na koncert.

Skupina Mirai zverejnila fotografiu rozbitého mikrobusu, ktorým práve smerovali na koncert do Ústí nad Labem. Fanúšikovia sa tak vystúpenia nedočkali, ale to bol ešte najmenší problém.

Hrozivo vyzerajúca nehoda napokon, našťastie, nedopadla až tak dramaticky. Nikto neprišiel o život, zranilo sa sedem osôb, z toho jedna žena ťažko. "S Mončou sme už volali a má, chudera, dolámanú nohu, ale vzhľadom k tomu, ako to vyzeralo hrôzostrašne a vzhľadom k tomu, že letela helikoptérou, je relatívne v poriadku," napísali Mirai v popise k fotke.

Ostatní členovia kapely mali len ľahšie zranenia, ale môžu hovoriť o veľkom šťastí. "Myslíme aj na dolámaných z ďalších áut. Jazdite opatrne. Tam, kde sme to napálili do lesa, práve 4 metre neboli stromy. Život visí na vlásku," opísali skutočne šťastnú situáciu.

K nehode došlo na 22. kilometri diaľnice D4 v smere na Prahu. Po incidente ju museli uzavrieť. Auto, v ktorom išla manažérka kapely a technici, sa zrazilo dvomi osobnými autami. Zničili sa aj hudobné nástroje. Koncert odohrajú v náhradnom termíne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mirai (@miraimusic),

Súvisiace články

Najčítanejšie