Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Život Karla Gotta za 20 tisíc! Dcéru Dominiku napokon presvedčili na TOTO!
Zdielať na

Život Karla Gotta za 20 tisíc! Dcéru Dominiku napokon presvedčili na TOTO!

Archívna reportáž

Už onedlho by mal byť dokončený dokument o českom, kedysi československom národnom poklade - Karlovi Gottovi. Pôvodne v ňom mala chýbať jeho dcéra Dominika, napokon ale zmenila názor.

Denník Aha! prišiel s informáciou, koľko peňazí na nakrúcanie pridelila režisérke Oľge Špátovej česká verejnoprávna televízia. Ide o sumu 600 tisíc českých korún, teda v prepočte vyše 23 tisíc eur.

"Vzhľadom k nákladom na cestovanie, napríklad nedávno do Hamburgu, miznú peniaze z rozpočtu na dokument veľmi rýchlo," povedal pre Aha! ich zdroj.

Božský Kája oslávil jubileum skutočne veľkolepo:

​Neboli to teda peniaze, ktoré by presvedčili Gottovu najstaršiu dcéru Dominiku, aby v dokumente napokon vystúpila. Údajne jej nebolo príjemné postaviť sa pred kameru pre jej súčasný vzhľad, keď pre starosti výraznejšie pribrala.

​Režisérke Špátovej sa ale podarilo s Dominikou pár viet nakrútiť, keď prišla do Prahy blahoželať otcovi k jubileu. "Bolo to veľmi príjemné! Teraz som napokon rada, že som to prehodnotila," povedala Dominika o rozhodnutí vystúpiť v dokumente o jej slávnom otcovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie